Ρεσιτάλ... «λαμπρών» αντιφάσεων

Σε χαμηλούς τόνους (λόγο της νίκης) ο ύπουλος και πονηρός πόλεμος της εφημερίδας Derby κατά του Παναθηναϊκού συνεχίζεται...
Τους τη χάλασε ο Φερέιρα. Τους τη χάλασε ο Πόι και ο Καρνέζης. Έτοιμο το είχαν το δηλητήριο στη γλώσσα και τώρα αναγκαστικά το κατάπιαν. Πρώτοι και καλύτεροι οι (δήθεν) Παναθηναϊκοί
αρθρογράφοι της εφημερίδας Derby.

Ανατριχίλα μόνο με τη σκέψη του τι θα διαβάζαμε αν ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού δεν αποσοβούσε τη μοναδική ευκαιρία του Λεβαδειακού στο δεύτερο ημίχρονο.

Ας σταθούμε, όμως, στις δύο προτάσεις του άρθρου του Λάμπρου Γκαραγκάνη, με τις οποία περιέργως συμφωνούμε.

«Οι προπονητές των social media περίμεναν στη γωνία για να κρίνουν, όπως καλύτερα αυτοί ξέρουν: εκ των προτέρων και αυστηρά, ώστε να δώσουν υπόσταση στην αδιέξοδη κριτική τους. Λες και ο Πορτογάλος ήθελε να πάει στη Λιβαδειά και να χάσει και να είναι πιθανώς αύριο το πρωί στο -5 από τον Ολυμπιακό».
Ωραία και σωστά τα λέει ο «Λαμπρούκος μπαλαντέρ», θα σκεφτεί κανείς αν δεν διαβάσει το υπόλοιπο κείμενο – ρεσιτάλ αντιφάσεων, που δημοσίευσε στη (δήθεν) εφημερίδα Derby. Γιατί στη συνέχεια επιδίδεται σε ό,τι κατηγορεί τους... προπονητές των social media.

«Όντως ελέγχεται η θεωρητική ορθότητα των επιλογών του για ένα λόγο: διότι στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, για το πρωτάθλημα, παρέταξε μία ομάδα που δεν είχε παιχνίδια μαζί».
Άρα, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, ο Λάμπρος Γκαργκάνης, «περιμένει στη γωνία για να κρίνει». Ξέρει, όπως ολα δείχνουν, ο αρθρογράφος καλύτερα από τον προπονητή του Παναθηναϊκού ποια επιλογή είναι ορθή και ποια όχι. Κρίμα που σπαταλάει το ταλέντο του σε μία ζημιογόνα εφημερίδα που πουλάει 500 φύλλα σε Αθήνα και Πειραιά.

Και συνεχίζει...

«Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τη Μάλαγα, στο «Ροσαλέδα», κόστισαν. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος έστω και με τα στοιχεία μίας μέτριας ελληνικής ομάδας τα δεδομένα είναι διαφορετικά».
Στο Ροσαλέδα λοιπόν δεν κόστισε το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει την ευτυχία να έχει στις τάξεις του τους Χοακίν, Ελισέου, Μπουανανότε, Ίσκο, Τουλαλάν, ούτε το ότι έπαιζε εκτός έδρας σε ένα δύσκολο γήπεδο κόντρα στην ομάδα που τερμάτισε τέταρτη στη Λα Λίγκα. Όχι. Κόστισαν οι αλλαγές του Φερέιρα στο αρχικό σχήμα. Ποιες αλλαγές; Προφανώς εννοεί τον Κώστα Κατσουράνη που ήταν η μοναδική ουσιαστική διαφοροποίηση από τα ματς με τη Μάδεργουελ, καθώς οι υπόλοιπες ήταν αναγκαστικές. Ντρέπεται όμως να ονοματίσει τον αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ούτε ευθύνη στα γκολ έχει, ήταν πρώτος στα τρεξίματα, ενώ με τις πάσες του δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα των Ισπανών.

Έτσι όμως δεν γίνεται, άλλωστε, η (φθηνή) προπαγάνδα της συγκεκριμένης εφημερίδας εδώ τόσα χρόνια; Κάποιος, κάπου, κάποτε, για κάτι ευθύνεται. Έτσι αόριστα. Καλύτερα από όλους τα γνωρίζει αυτά ο Αλέξανδρος Βασιλόπουλος. Ρωτήστε τον και θα δείτε. Αν τον βρείτε.
Keywords
Αναζητήσεις
στατιστικα μπουανανοτε
Τυχαία Θέματα