Ανώμαλη προσγείωση για Κύπρο

20:59 28/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΜΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-2ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΛΓΙΟ-ΚΥΠΡΟΣ: 5-0
Γήπεδο: Ρουά Μποντουέν

Διασυρμός για την Κύπρο που έχασε με 5-0 από το Βέλγιο κι έπεσε στην 4η θέση.

Στο 8ο λεπτό ο Κυριάκου πρόλαβε προ του Βίτσελ, ενώ στο 12' ο Αζάρ έβγαλε ωραία κάθετη στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον Ντε Μρούιν να πιάνει το σουτ και τον Κίσσα να διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά. Οι Βέλγοι

πίεζαν ασφυκτικά και τελικά στο 21ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με σουτ του Φελαϊνί από το ύψος της περιοχής μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κύπρου. Οι Κύπριοι δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να αντιδράσουν και στο 35ο λεπτό δέχτηκαν κι άλλο γκολ. Ο Αζάρ έκανε από τα δεξιά σέντρα ακριβείας, με τον Μπεντεκέ να εκτελεί με κεφαλιά από κοντινή απόσταση για το 2-0. Στο 44' ο Κίσσας πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Βίτσελ.

Στο 67ο λεπτό, ο Φελαϊνί με εξαιρετικό πλασέ κρέμασε τον Κίσσα για το 3-0, ενώ στο 68' ο Αζάρ έκανε τρομερή ενέργεια και με σουτ έγραψε το 4-0. Και στο 80ο λεπτό ο Μπατσουαγί με όμορφο μακρινό σουτέκανε το 5-0.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Λόμπερτς, Βερτόνχεν, Βίτσελ, Φελαϊνί (69' Καρασκό), Ντε Μπρούιν, Αζάρ (70' Μέρτενς), Ναϊνγκολάν, Μπεντεκέ (77' Μπατσουαγί).

ΚΥΠΡΟΣ: Κίσας, Μερκής. Αντωνιάδης, Κυριάκου, Λαΐφης. Νικολάου, Μακρίδης (84' Καστανός), Λάμπαν (57' Οικονομίδης), Σωτηρίου, Μυτίδης, Μακρής (71' Ελευθερίου).

ΑΝΔΟΡΑ-ΒΟΣΝΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Εστάντι Νασιονάλ

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Βοσνία, επικρατώντας με 3-0 της αδύναμης Ανδόρας και μπήκε δειλά στ κυνήγι της πρόκρισης.

Η Βοσνία πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 13' ο Λούλιτς πάτησε όμορφα στον Ντζέκο κι εκείνος με ιδανικό σουτ από μακριά έγραψε το 1-0. Στο 32ο λεπτό ο Ιμπίσεβιτς αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 45' ο Ντζέκο αστόχησε από καλή θέση.

Οι Βόσνιοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και μετά από νέα ασίστ του Λούλιτς, ο Ντζέκο έκανε από κοντά το 2-0 στο 49ο λεπτό. Και στο 62ο λεπτό το ίδιο σκηνικό, με τον Λούλιτς να σερβίρει και τον Ντέκο να εκτελεί για το 3-0.

ΑΝΔΟΡΑ: Πολ, Σαν Νικόλας, Λίμα, Σονεζέε, Βιέιρα, Βάλες, Κλέμεντε (54' Μαρτίνεθ), Ροντρίγκες, Λορένθο (85' Ρούμπιο), Γκόμες (59' Ριέρα), Γκαρσία.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες (73' Κότσαλιτς), Λούλιτς (77' Μεντουνιάνιν), Ζουκάνοβιτς, Μπέσιτς. Πιάνιτς, Μούιτζα, Βίσκα, Ιμπίσεβιτς (67' Ντζούριτς), Ντζέκο

ΙΣΡΑΗΛ-ΟΥΑΛΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Itztadion Sammy Ofer

Πάρτι μέσα στο Ισραήλ έκανε η Ουαλία που κέρδισε με 3-0 και πήρε κεφάλι στον όμιλο.

Κακό το πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις αλλά στο 45+1' ο Ράμσεϊ άνοιξε το σκορ. Ο Μπέιλ πάσαρε με κεφαλιά και ο άσος της Άρσεναλ με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι Ουαλοί μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Μπέιλ με ιδανική εκτέλεση φάουλ, έκανε το 2-0. Κι ένα λεπτό αργότερα το Ισραήλ έχασε με κόκκινη τον Τιμπί, με αποτέλεσμα στο 77' ο Μπέιλ να κάνει το 3-0.

ΙΣΡΑΗΛ: Μαρσιάνο, Μπεν Χαΐμ, Ντγκανί, Μπεν Χαρούς, Τιμπί, Νάτχο, Ζάχαβι (70' Σαχάρ), Ρεφαέλοφ, Γέινι, Μπεν Χαΐμ ΙΙ (60' Μπίτον), Νταμάρι (43' Χέμεντ)

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τέιλορ, Ουίλιαμς, Ντέιβις, Κόλινς, Μπέιλ, Ράμσεϊ (85' ΜακΝτόναλντ), Άλεν, Λέντλι (47' Βον), Ρόμπσον Κανού (69' Βόουκς)

Keywords
Τυχαία Θέματα