Κάτι τρέχει με τον Νάτσο...

18:53 28/3/2015 - Πηγή: AEK365

Οι ποδοσφαιριστές είναι σαν τα μικρά παιδιά. Όταν θελήσουν κάτι, θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Πόσο εύκολο είναι να έχεις στα πόδια σου ένα πιτσιρίκι που συνέχεια γκρινιάζει επειδή δεν γίνεται το δικό του; Ακόμα δυσκολότερο είναι για μια ομάδα να έχει στα αποδυτήρια έναν παίκτη, ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος και θέλει να φύγει.

Έτσι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Σκόκο. Δεν έφταιγε η Σάντερλαντ που ήταν φευγάτος και απέρριψε ακόμα και προτάσεις άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ήταν η έντονη επιθυμία του πρώην άσου της ΑΕΚ να γυρίσει στην πατρίδα του και να φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα της Νιούελς, της ομάδας στην οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από μια δεκαετία.

Η ομάδα του Ροζάριο «υποχρεώθηκε»να πληρώσει περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ (σε έξι δόσεις) στον αγγλικό σύλλογο για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της επιστροφής του. Ο Σκόκο έφυγε πρώτη φορά από τη Νιούελς στα 21 του χρόνια και επέστρεψε πιο ώριμος και γεμάτος εμπειρίες στα 29 του. «Χωρίς τη Νιούελς, δεν μπορώ να ζήσω» είπε στην επίσημη παρουσίασή του.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα