Τα πέντε γκολ του Ντέμη (VIDEO)

10:56 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

Για τον ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαϊδη τα λόγια είναι περιττά... "Μιλούν" οι αναμνήσεις, "μιλούν" οι αριθμοί, "μιλούν" τα επιτεύματά του, "μιλούν" οι αντίπαλοι... Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων επιθετικών ever, έμπαινε στο πάνθεον των κορυφαίων.
Στη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα στην Καλαματά η ΑΕΚ κέρδιζε με 6-1. Πέντε φορές σκόραρε σε αυτό το ματς ο Νικολαϊδης (το άλλο γκολ της ΑΕΚ

ο Μαρτσέλο) σε ένα απόγευμα που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία για τον ίδιο, καθώς κατάφερε να μπει σε αυτό το "κλειστό κλαμπ" παικτών που έχουν καταφέρει να πετύχουν πέντε γκολ σε έναν αγώνα.

Ανάλογο επίτευγμα είχαν να παρουσιάσουν τόσο ο Κώστας Νεστορίδης (το 1962-63 με αντίπαλο τον Ηρακλή, σε νίκη με 5-0), όσο και ο Θωμάς Μαύρος (τη περίοδο 1984-85 στο 5-2 με αντίπαλο το Αιγάλεω).

Επίσης ο Νικολαϊδης, επανέλαβε αυτή την προσωπική του... πεντάρα επτά χρόνια μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα, στο 6-3 της ΑΕΚ επί του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Στο ματς με την Καλαμάτα η ΑΕΚ είχε αγωνιστεί με τους: Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς, Καραγιάννης, Μαχαιρίδης (67' Ντόμπος), Κετσπάγια (46' Κοπιτσής), Σαβέφσκι (60' Πλατάκης), Μαρτσέλο, Νικολαϊδης, Κωστής

(Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόπηκαν 4.794 εισιτήρια)

Keywords
Τυχαία Θέματα