«Αυτά δεν γίνονται στην τύχη»!

08:34 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

Εκείνο που... κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί συνέβη στο ραντεβού του ισχυρού άνδρα της ΟΥΕΦΑ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού ως γνωστόν συνάντησε και τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Δημήτρη Μελισσανίδη στο ίδιο εστιατόριο, γεγονός που κατά τους συνεργάτες του Πλατινί δεν ήταν τυχαίο!


«Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται, αλλά επειδή ακόμα κι εδώ δεν μπορεί τέτοιο πράγματα να συμβεί στην τύχη, όλο αυτό το έχεις κανονίσει εσύ» έλεγαν οι συνεργάτες του προέδρου

της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, προεξάρχοντος του γ.γ. Τζιάνι Ινδαντίνο, «δείχνοντας» τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη, σύμφωνα με το «Goal» και όσα είπαν στον Ανδρέα Δημάτο.

«Εγώ δεν έκανα το παραμικρό. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, όλα έγινα απολύτως τυχαία», ήταν η απάντηση του Θεοδωρίδη, ενώ ο διευθυντής του γραφείου του Πλατινί στη Νιόν, Κέβιν Λαμούρ είπε: «Ανδρέα (σ.σ. Δημάτο) εσύ γνωρίζεις ότι ο Τεοντόρ δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο πράγματα. Συμβαίνουν αυτά, μάλλον ήταν το.. πεπρωμένο».

Από εκεί και πέρα στην εφημερίδα (Goal) έκανε δηλώσεις και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει ουσιαστικά να λυθούν εσωτερικά.

«Προβλήματα υπάρχουν πολλά, όπως και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τη μόνη διαφορά ότι θα πρέπει όλοι να καταλάβετε πως εγώ δεν είμαι υπεύθυνος γι΄ αυτά. Εγώ στην ΟΥΕΦΑ έχω τα δικά μου προβλήματα κι εσείς τα δικά σας».

Όσο για την παρουσία του στην Ελλάδα και την τριπλή συνάντηση με τους Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη, Μελισσανίδη: «Μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο; Μέσα σε ένα εστιατόριο συνάντησα σχεδόν ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν αναλογιστείς ότι το προηγούμενο βράδυ είχα συναντήσει και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Για μία ακόμα φορά ένα ταξίδι στην Ελλάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα