Σύζυγος Βαρουφάκη: Έλειπα δυο χρόνια στις ΗΠΑ, δεν ήξερα για το σήμα του ΕΟΤ

19:34 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τη δική της απάντηση δίνει η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών, Δανάη Στράτου, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τα σπίτια της σε Πλάκα και Αίγινα.
Σημειωτέον, ότι, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμά της είχε αναφέρει ότι η κα Στράτου νοίκιαζε τα σπίτια της σε τουρίστες, χωρίς, ωστόσο να έχουν τα νόμιμα δικαιολογητικά, όπως το ειδικό σήμα του ΕΟΤ.
Η γνωστή εικαστικός, με επιστολή της προς την εφημερίδα, απαντάει λέγοντας ότι δεν γνώριζε για το σήμα του ΕΟΤ,

καθώς, έλειπε τα τελευταία δύο χρόνια στην Αμερική.

Αναλυτικά η απάντησή της:

«Τα τελευταία δύο χρόνια έλειπα στην Αμερική. Το σπίτι στην Αίγινα μου ανήκει. Χτίστηκε πριν 15 χρόνια σε οικόπεδο που μου παραχωρήθηκε από τους γονείς μου. Το σπίτι στην Αθήνα (περιοχή Μακρυγιάννη), στο οποίο διαμέναμε ως πρόσφατα, ανήκει στην μητέρα μου. Νοίκιασα το σπίτι στην Αίγινα μία φορά, για μόνο δέκα μέρες, το καλοκαίρι του 2014 μέσω της γνωστής ιστοσελίδας AirBnB. (Καμία ενοικίαση δεν προέκυψε από άλλες ιστοσελίδες στις οποίες εμφανίστηκε το σπίτι.) Προφανώς τα έσοδα από αυτή την ενοικίαση θα δηλωθούν στην φορολογική μου δήλωση του 2015. Σχετικά με το σήμα του ΕΟΤ αγνοούσα την ύπαρξη του και ως προς αυτό θα κάνω κάθε νόμιμη ενέργεια. Τέλος, να επισημάνω ότι σύζυγός μου ποτέ δεν μίλησε σε δημοσιογράφο για αυτά τα ζητήματα, ούτε και εξουσιοδότησε κανέναν να μιλήσει για αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα