Συζήτηση Δημητρέλου με Αλεξόπουλο, Καμπόλη

13:03 27/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα Σπάτα επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι Γιώργος Αλεξόπουλος και Κωνσταντίνος Καμπόλης, έχοντας συζήτηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο πρώτος άκουσε τον πρόεδρο της ΑΕΚ να τον ευχαριστεί συνεχώς για τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς στον «Αλεξό» οφείλεται το συνολικό ποσό των 65.000 ευρώ ακόμα και από την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής! Το ποσό αυτό αυξήθηκε το διάστημα που ήταν

βοηθός του Κωστένογλου, και η ΑΕΚ του πρότεινε νέο διακανονισμό. Τον 6ο από το 2010, όταν και έφυγε σαν παίκτης από την ΑΕΚ! Και αυτόν ο Αλεξόπουλος τον δέχθηκε, αφού όπως είπε στον Δημητρέλο «δεν θα κάνω ποτέ στην ΑΕΚ εγώ, δεν θα κάνω ποτέ προσφυγή εις βάρος της». Τις επόμενες ημέρες ο Δημητρέλος θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον Αλεξόπουλο, προκειμένου να του πει τις οριστικές ημερομηνίες που θα καταβληθούν οι δόσεις των οφειλών προς το πρόσωπό του.

Σχετικά με τον Καμπόλη, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Συναντήθηκε νωρίτερα από τον Αλεξόπουλος, με τον Δημητρέλο, ακούγοντας τον πρόεδρο της ΑΕΚ να του τονίζει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Του πρότεινε να αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες, εξηγώντας του ότι αποτελεί προσωπική επιλογή των Μαύρου και Βλάχου να έρθει στη θέση του ο Χρήστος Αρβανίτης. Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα επικοινωνία με τον Καμπόλη, προκειμένου να αποφασιστεί τι τελικά θα γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα