Τσακίρης: Ζητώ συγγνώμη που πήρα τον Πανιώνιο

12:02 27/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Πανιώνιο ο πρώην μεγαλομέτοχος Κωνσταντίνος Τσακίρης και τα μέλη της νυν διοίκησης συνεχίζουν να τραβάνε το σκοινί της αντιπαράθεσης μετά και τις χθεσινές εξελίξεις.
Πιο συγκεκριμένα το μέλος του Δ.Σ., Λάζαρος Καμπανόπουλος, με αφορμή την συνεργασία με τον γιατρό Χρήστο Δάρα και τον χαρακτηρισμό "Πανιωνάρες" από τον Τσακίρη, μίλησε με "σκληρή γλώσσα" για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας. Αφού αρχικά ξεκαθάρισε πως "η συνεργασία που σύναψε ο Πανιώνιος με το Ιατρικό κέντρο

θα είναι σε επίπεδο χορηγίας και με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για την ομάδα" στην συνέχεια τόνισε: "Δεν αποδεχόμαστε την ειρωνική αναφορά του κ. Τσακίρη για Πανιωνάρες. Παρέλαβες μια ομάδα στελεχωμένη με ικανότατους παίκτες από τον Αχιλλέα Μπέο και χωρίς χρέη. Πούλησε όλους αυτούς τους παίκτες και εισέπραξες εκατομμύρια. Στα δύσκολα έφυγες, αφήνοντας την ομάδα με τεράστιο άνοιγμα, λόγω και των σοβαρών λαθών των δικών σου ανθρώπων. Σήμερα κρίνετε τους Πανιώνιους. Δεν μπορεί να κρίνει τους Πανιώνιους ένας μεγαλομέτοχος που έφτιαξε ένα προπονητικό κέντρο τάχα του Πανιώνιου, αλλά που για να κάνει προπόνηση η ομάδα στο δικό της κέντρο πρέπει να πληρώνει 500.000 ευρώ τον χρόνο για πολλά χρόνια και που τώρα στην οικονομική κρίση και τις δύσκολες μέρες που περνάει ο σύλλογος, τον οποίο "αγαπάτε", σας ζητήθηκε να μειώσετε το ενοίκιο στο μισό. Και όχι μόνο αυτό δεν κάνατε, αλλά στείλατε και εξώδικο κατά της τωρινής διοίκησης. Φτάνει πια, ως εδώ! Κανένα μάθημα από εσάς κύριε Τσακίρη για το πόσο Πανιωνάρες είμαστε".
Η απάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη ήρθε μέσω δήλωσης στην εφημερίδα "GOAL NEWS": "Ζητώ συγγνώμη από τον... Πανιώνιο που πήρα την ΠΑΕ από τον Αχιλλέα. Δεν θα το... ξανακάνω ποτέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα