Σύνθημα νίκης από Λάουντρουπ

19:11 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Οι στόχοι της φετινής χρονιάς για τη Σουόνσι έχουν ολοκληρωθεί και με το παραπάνω, αφού η σωτηρία έχει εξασφαλιστεί, ενώ οι «κύκνοι» θα αγωνίζονται και στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης χρονιάς, έχοντας κατακτήσει το Λιγκ Καπ. Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες... χαλάρωσαν μετά την επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία σύμφωνα με τον Μίκαελ Λάουντρουπ πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν.
Ο Δανός τεχνικός, που θα έχει στη διάθεσή του τους Άνχελ Ράνχελ και Τσίκο Φλόρες για το παιχνίδι κόντρα στη Νόριτς, ανέφερε πως θα

ήταν πολύ θετική η επιστροφή στην κατάκτηση βαθμών, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό του Σαββάτου.
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, αλλά πάμε εκεί για να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό, ενώ θα είναι εξαιρετικό αν καταφέρουμε να κερδίσουμε. Η Νόριτς είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είχαν κακό σερί, αλλά παίζουν στην έδρα τους και θέλουν έξι με επτά βαθμούς για να διασφαλίσουν τη σωτηρία. Θέλουν και επιβάλλεται να μας κερδίσουν, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Νομίζω πως έχουμε δείξει με τις εμφανίσεις μας στο παρελθόν, κυρίως πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ, πως δεν έχουμε επαναπαυτεί για το υπόλοιπο της χρονιάς. Χάσαμε τρία παιχνίδια αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε έρθει ισόπαλοι σε κάθε ένα από αυτά. Τιμωρηθήκαμε για τα σημεία που δεν κυριαρχήσαμε σε αυτά τα παιχνίδια και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά» ανέφερε ο Λάουντρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα