Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά

10:42 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην... κατάψυξη παραμένει η χώρα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης που υπάρχει σε πολλές περιοχές της Βορείου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, παραμένουν αποκλεισμένα τα χωριά Καστανιά Υπάτης- Μαρμαράς - Αργύρια - Γαρδίκι - Πουγκάκια - Κολοκυθιά και Κυριακοχώρι στη Φθιώτιδα καθώς και η Αετομηλίτσα στα Γιάννενα και έξι χωριά του δήμου Πύλης στα Τρίκαλα.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση

αλλά και στις τηλεπικοινωνίες καθώς χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο παραμένει όλος ο δήμος Αργιθέας στην Καρδίτσα, ενώ βλάβες στη ΔΕΗ υπάρχουν στα χωριά Νεοχώρι, Καλύβια Πεζούλα, Μορφοβούνι, Κρυονέρι και Πλακωτό, Μπελοκομίτης, Πέτρινο, Ανθοχώρι, , Αμυγδαλή, Καρβασαράς. Διακοπή ηλεκτροδότησης υπάρχει στα χωριά Φουρνά και Κτημενίων του τέως δήμου Δομνίστας, στα χωριά Παυλόπουλου, Παπαδιάς και Μυρίκης του δήμου Καρπενησίου και στα χωριά Τρίδεντρο και Τροβάτο του δήμου Αγράφων. Πλημμυρισμένες είναι οι εκτάσεις στα δημοτικά διαμερίσματα Ριζοβουνίου, Αγ. Τριάδας, Προαστίου, Πεδινού, Μαραθέας, Κόρδας, Παλαμά, Αγ. Δημητρίου, Κυψέλης και Πασχαλίτσας.
Επίσης διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει στους εξής δρόμους:
Επ. Ο. Κυψέλης - Πασχαλίτσας, παρατηρείται υπερχείλιση όμβριων υδάτων, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας.

ΓΑΔ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ
Επ.Ο. Χορτιάτη - Αγ. Βασιλείου
Γ. Α. Δ. ANATOΛIKHΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Α. Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ
--- Λόγω αυξημένης στάθμης νερού και παγετού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων κοντά στην περιοχή Βιολογικού Καθαρισμού Κομοτηνής, στην Επ. Ο. Παραδήμης - Κρανοβουνίου και στις διαβάσεις των ποταμών: Τραύου (γέφυρα Γλυκόνερου), Ηφαίστου, Κάλχα, Ποντικόρεμα (μεταξύ Αρριανών και Φιλύρας), Σκαλώματος, Δοκού, Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου), Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκού), Γρατίνης και Διώνης - Αετοκορυφής. Διάβαση ποταμού μεταξύ Ιασίου- Έβρενου και διάβαση ποταμού μεταξύ Λοφαριίου - Στρύμης.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Επ. Ο. Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 20ο έως 30ο χλμ.
Α. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ. Ο. Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.
Επ. Ο. Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από 40ο έως 50ο χλμ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Α. Δ. ΑΧΑΪΑΣ
Κλειστή η νέα εθνική Πατρών-Αθηνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μέχρι αύριο λόγω κατολισθήσεων. Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στο 172ο χλμ. (ρεύμα προς Αθήνα) και στα όρια με την Κορινθία (ρεύμα προς Πάτρα). Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών. Για το ρεύμα προς Αθήνα η εκτροπή γίνεται στο 172ο χλμ. και επανέρχονται στο 159ο χλμ. Για το ρεύμα προς Πάτρα στο 159ο χλμ.
Διαδημοτική Οδό Περιστέρας Ακράτας με το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.
Α. Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Επ. Ο. Καλλιθέας - Προυσού.
Α.Δ. ΗΛΕΙΑΣ
Ε.Ο. Τριπόλεως - Πύργου - Αρχαία Ολυμπία, λόγω κατολίσθησης. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα