Διήμερο «λουκέτο» στην χώρα

09:17 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο η χώρα θα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό λόγω των 48ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά των νέων μέτρων.

Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο οι μετακινήσεις, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, πλην του ΗΣΑΠ,

αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για 48 ώρες το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός. Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ και σήμερα, Πέμπτη, θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον Προαστιακό.

Δάσκαλοι και καθηγητές θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Την Παρασκευή, θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, ενώ από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή θα συμμετάσχουν σε συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς οι νοσοκομειακοί γιατροί συμμετέχουν στη 48ωρη γενική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Την συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις με 48ωρη Πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, με έναρξη την 00.01 ώρα της Παρασκευής 10-02-2012 και λήξη την 24.00 ώρα του Σαββάτου 11-02-2012 αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της και η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με μυστική ψηφοφορία,

Keywords
Τυχαία Θέματα