Συνάντησε πρώτη φορά τον πατέρα του 24 χρόνια μετά την απαγωγή του (ΦΩΤΟ)

23:18 15/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ένας 28χρονος άντρας από τη Κίνα μπόρεσε να ενωθεί με τον πατέρα του 24 χρόνια μετά από τη μέρα που τον είχαν απαγάγει σε μια λαϊκή αγορά στην πόλη Σιτσουάν, για να τον πουλήσουν.

Το 1991, ο 4χρονος τότε Σουν Μπιν είχε πέσει θύμα απαγωγής και στη συνέχεια είχε πουληθεί σε ένα ζευγάρι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Την Τρίτη, ο Σουν Μπιν και ο 69χρονος πατέρας του Σαν Γιουχόνγκ μπόρεσαν να αγκαλιαστούν ξανά μετά από 24 χρόνια, ενώ ο Σουν Μπιν γνώρισε για πρώτη φορά και τη νεότερη αδερφή του.

«Είμαι χαρούμενος, είμαι ευγνώμων, αλλά και πικράμενος», ανέφερε ο

πατέρας στη συνέχεια.

Ο Σουν Μπιν ανέφερε ότι πάντα υποπτευόταν ότι ήταν υιοθετημένος και κάποια στιγμή επισκέφτηκε ένα αστυνομικό τμήμα και άφησε ένα δείγμα αίματος. Λίγο καιρό μετά τον ενημέρωσαν ότι βρέθηκε ταυτοποίηση.

Ο πατέρας Σουν Γιουχονγκ ανέφερε ότι μετά το χαμό του γιου τους αυτός και η γυναίκα του έκαναν τα πάντα για να τον βρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η μητέρα του Σουν Μπιν τελικά διαγνώστηκε με καρκινο το 1996 και πέθανε το 2011.

Το εμπόριο παιδιών στην Κίνα είναι δυστυχώς συχνό φαινόμενο, ενώ ειδικά οι τιμές για τα αγόρια είναι πολύ πιο υψηλές καθώς θεωρούνται οι συνεχιστές του ονόματος.

Η κινεζική αστυνομία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έσωσε 37 νεογέννητα μωρά που είχαν απαχθεί και θα πωλούνται για 13.000 δολάρια το καθένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα