Αιδοία και πέη χορεύουν σε ένα βίντεο για παιδιά και διχάζουν τους Σουηδούς (VIDEO)

21:17 15/1/2015 - Πηγή: AEK365

Διχασμό έχει προκαλέσει στη Σουηδία ένα βίντεο με... πέη και αιδοία να χορεύουν. Πρόκειται για ένα μουσικό καρτούν που θα προβληθεί στο παιδικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης και παρόλο που κατά τους δημιουργούς του είναι αγνές οι προθέσεις του, ορισμένοι γονείς δεν συμφωνούν.

Το κλιπ είναι για την εκπομπή Bacillahuten του παιδικού καναλιού Barnkanalen της σουηδικής SVT, η οποία έχει σκοπό την παρουσίαση του ανθρώπινου σώματος.

To βίντεο είναι τμήμα της εκπομπής που θα μεταδοθεί στο τέλος του μήνα και θα είναι εξ

ολοκλήρου αφιερωμένη στα γεννητικά όργανα. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά μέχρι 6 ετών.

Με τίτλο «ο Κύριος Πιπί και η Κυρία Νινί», το τραγούδι παρουσιάζει τον κύριο Πιπί που «έρχεται με φόρα» και την κυρία νινί που «είναι κομψή και όμορφη, ακόμη και σε μία γιαγιά». Στο διάρκειας κάτι παραπάνω από ένα λεπτό βίντεο, τα καρτούν χοροπηδούν και χορεύουν.

Το κομμάτι έχει ήδη τρία εκατομμύρια θεάσεις στο Youtube -στο οποίο αρχικά είχε μάλιστα κατηγοριοποιηθεί ως ακατάλληλο, μέχρι την παρέμβαση του καναλιού που εξήγησε ότι πρόκειται για εκπαιδευτικής φύσης πρόγραμμα.

Τα περίπου 5.000 σχόλια του τραγουδιού στο Facebook δείχνουν πως δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν ακατάλληλο το κομμάτι, όπως αναφέρει ενδεικτικά ο Guardian.

Ο τραγουδιστήςΓιόχαν Χόλμστρεμ, είπε πως το τραγούδι είναι αθώο. Η παραγωγός Καρολίν Γκίνερ υπερασπιζόμενη το κλιπ ρώτησε, σε συνέντευξή της, «μήπως πρέπει καλύτερα να το κρατήσουμε μυστικό ότι τα παιδιά έχουν αιδοία ή πέη μέχρι τα 18».

Keywords
Τυχαία Θέματα