Τους έκλεισε το σπίτι ο «El niño»

23:01 15/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ-5ος ΓΥΡΟΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-2
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Πολλοί τον χλεύασαν, άλλοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν τελειωμένο, αλλά ο Φερνάντο Τόρες είναι ακόμη εδώ. Ο Ισπανός φορ πέτυχε δύο γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο μέσα στο «Μπερναμπέου» και οδήγησε την ομάδα του σε χρυσή ισοπαλία

(2-2) και πρόκριση, κόντρα στη μισητή Ρεάλ.

Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό ο Γκρισμάν έφυγε στην κόντρα, έσπασε δεξιά στον Τόρες κι εκείνος με παλσέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0. Στο 6ο λεπτό ο Ομπλάκ είπε όχι σε κεφαλιά του Μπέιλ, ενώ στο 18' ο κίπερ της Ατλέτικο σταμάτησε τον Ρονάλντο. Όμως στο 20ο λεπτό, ο Κρόος εκτέλεσε από δεξιά ένα φάουλ, ο Ομπλάκ έκανε τραγική έξοδο και ο Ράμος με κεφαλιά έφερε στα ίσα το σκορ. Τρία λεπτά μετά, η Ρεάλ άγγιξε και το 2ο γκολ, καθώς ο Μάριο Σουάρεθ σταμάτησε σωτήρια το σουτ του Ρονάλντο.

Η επανάληψη ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο μέρος. Με γκολ του Τόρες δηλαδή, Συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό ο Γκρισμάν μοίρασε πάλι για τον Τόρες, που απέφυγε όμορφα τον Πέπε και με σουτ έκανε το 2-1. Η Ρεάλ αντέδρασε και στο 54ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπέιλ, ο Κριστιάνο με κεφαλιά έκανε το 2-2, ενώ στο 64' ο Νάβας έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Γκρισμάν. Στο 67ο λεπτό το σουτ του Μαρσέλο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στη συνέχεια η Ρεάλ πίεσε κι άλλο αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε (58' Βαράν), Ράμος, Μαρσέλο, Ίσκο, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες (73' Χεσέ), Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλάκ, Σικέιρα, Γοδίν, Μιράνδα, Χουανφράν, Τιάγκο, Σουάρεθ, Κόκε Γκαρθία (81' Χιμένες), Γκρισμάν (73' Γκάμπι), Τόρες (56' Αρντά).

Keywords
Τυχαία Θέματα