Στραματσιόνι: Θέλουμε ακόμα δουλειά

12:44 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Τζουζέπε Μεάτσα" η Ίντερ υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Ρόμα και έχασε με 3-1 για την δεύτερη αγωνιστική της Serie A με τον Αντρέα Στραματσιόνι να υπογραμμίζει πως πρέπει αυτός και οι παίκτες του να δουλέψουν ακόμα περισσότερο για να μπορέσει η ομάδα του Μιλάνου να αποδώσει αυτά που πρέπει.

Σε δηλώσεις του στο "Rai Sport" μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Δουλεύουμε καλά αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Η αλήθεια είναι

πως αλλάξαμε πολλά στην ανάπτυξη μας και θα πάρει χρόνο να αφομοιωθούν τα νέα στοιχεία από τους παίκτες μου".
Για τα προβλήματα που αναδείχθηκαν μέσα από το παιχνίδι με την Ρόμα, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Στην αρχή του ματς είδα μια ομάδα που μου άρεσε, μια σχεδόν άψογη Ίντερ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, τιμωρηθήκαμε από τις αντεπιθέσεις του Τότι και του Οσβάλντο. Μετά το δεύτερο γκολ δεν είχαμε την δύναμη και την πίστη να αντιδράσουμε. Στα τελευταία 20 λεπτά η Ρόμα θα μπορούσε να μας κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά".
Για τον λόγο που η Ίντερ εμφανίστηκε κακή σε αυτό το παιχνίδι, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η κούραση του αγώνα της Πέμπτης. Με την Βασλούι χρειάστηκε να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση και αυτό το πληρώσαμε με την Ρόμα. Η περίοδος είναι ακόμα στην αρχή της και η κόπωση είναι φυσιολογική. Είμαι πάντως αισιόδοξος αφού, όπως προείπα, δουλεύουμε σωστά και τα αποτελέσματα θα φανούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα