Ματσάρι: Δεν μου άρεσε η ομάδα

11:17 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με το 2-1 επί της Φιορεντίνα στο Σαν Πάολο, η Νάπολι έκανε το "2 στα 2" στο ιταλικό πρωτάθλημα ωστόσο η απόδοση της Κυπελλούχου Ιταλίας δεν άρεσε στον Βάλτερ Ματσάρι ο οποίος υπογράμμισε πως κρατά μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σε δηλώσεις του στο "Mediaset Premium" μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Δεν μου άρεσε η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοση της και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά και πάλι πολύ λίγα. Μόνο το αποτέλεσμα κρατάμε από

αυτό το παιχνίδι".
Όσο για τους λόγους της κακής εμφάνισης της Νάπολι ο Ματσάρι στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Πάολο: "Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Είναι ντροπή για μια ομάδα σαν την Νάπολι να παίζει σε τέτοιο γήπεδο. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Μου εγγυήθηκαν, πως θα ξαναγίνει άψογος ο αγωνιστικός χώρος. Θα δούμε. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την κακή μας απόδοση. Και η Φιορεντίνα στο ίδιο γήπεδο έπαιζε".

Keywords
Τυχαία Θέματα