Πικραμένος ο Κακά

11:51 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο Κακά, παρότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο, δεν κατάφερε να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να μην κρύβει την πικρία του και να αναρωτιέται αν αξίζει να προσπαθήσει για μια θέση βασικού στα 30 του.

Σε δηλώσεις του στην "Globoesporte", ο Κακά τόνισε: "Είναι σαν να αρχίζω ξανά το ποδόσφαιρο στα 30, παρότι έχω πετύχει τα πάντα. Αναρωτιέμαι ακόμα αν αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια; Δεν θα ήταν καλύτερα να πάω αλλού, ακόμα και σε ένα πρωτάθλημα που είναι λιγότερο ανταγωνιστικό;

Η απάντηση είναι πως θέλω ακόμα να παίξω για την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή την στιγμή δεν θα είμαι βασικός και θέλω ακόμα να επιστρέψω στο βασικό σχήμα. Ποτέ δεν ήρθα εδώ με την πρόθεση να φύγω. Δεν θέλω να είμαι ένα βάρος στον σύλλογο. Δεν υπήρξε καμία προσφορά για εμένα, οπότε δεν υπήρξε καμία συμφωνία για να φύγω".
Όσο για την σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Κακά δήλωσε: "Είναι μια άκρως επαγγελματική σχέση. Πρόκειται για αμοιβαίο σεβασμό. Δεν τον έχω αμφισβητήσει. Νομίζω ότι μέσα σε μια ομάδα ένας προπονητής έχει περισσότερη εμπιστοσύνη σε ορισμένους παίκτες σε σχέση με άλλους. Θα προσπαθήσω να κερδίσω αυτή την εμπιστοσύνη. Προπονούμαι περισσότερο από όλους για να κερδίσω την θέση μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα