Στον τελικό με τεσσάρα η Ρεάλ (VIDEO)

23:27 16/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΚΡΟΥΣ-ΑΣΟΥΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Σταντ ντε Μαρακές

Στο Μαρόκο η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την Κρους Ασούλ και πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων. Οι Μαδριλένοι πίεσαν από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 3ο λεπτό είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Κριστάνο. Στο 14' όμως άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και κακή έξοδο του Κορόνα ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα

στα δίχτυα. Μετά το 25' οι Μεξικάνοι ανέβηκαν και είχαν δυο καλές φάσεις με τον Ρόχας (28', 31'). Στο 36' όμως μετά από εξαιρετική ενέργεια του Καρβαχάλ, ο Μπενζεμά εκτέλεσε και έκανε το 0-2. Η Κρους Ασούλ κέρδισε πέναλτι στο 39' για μαρκάρισμα του Ράμος στον Παβόνε. Ο Τοράδο το εκτέλεσε και ο Κασίγιας έδιωξε αποκρούοντας το δεύτερο πέναλτι μέσα σε λίγες μέρες (είχε πιάσει ένα και στο ματς με την Αλμερία). Λίγο μετά (42') ο Σαν Ίκτερ είπε "όχι" και σε τετ α τετ με τον Παβόνε. Μόλις στο 50' ο Μπέιλ πέτυχε το 3-0 για τη Ρεάλ και "σφράγισε" την πρόκριση της ομάδας του. Η Κρους Ασούλ είχε δοκάρι στο 66' με τον Μπαρέρα και έξι λεπτά μετά δέχθηκε τέταρτο γκολ με "θύτη" αυτή τη φορά τον Ίσκο. Στο 84' ο Κεντίρα είχε δοκάρι.

Η Ρεάλ θα μάθει τον αντίπαλο της αύριο όταν και θα αναμετρηθεί η Σαν Λορέντζο με την Όκλαντ Σίτι.

ΚΡΟΥΣ ΑΣΟΥΛ: Κορόνα, Πίντο, Μάσα, Ντομίνγκες, Φλόρες, Μπερναρδέγιο, Τοράδο (65'Φαμπιάν), Ρόχας (77'Βαλαντές), Φορμίκα Παβόνε (65'Μπαρέρα), Χιμένες.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος (64'Βαράν), Μαρσέλο, Ιγιαραμέντι, Κρόος (74'Κεντίρα), Ίσκο (76'Χεσέ), Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα