Στο ρελαντί η Μπάγερν

23:01 16/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Allianz Arena

Η πολυπρόσωπη άμυνα της Φράιμπουργκ δεν κατάφερε να σταματήσει την Μπάγερν που επικράτησε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν 41 λεπτά πριν ο Ριμπερί βρει τον Ρόμπεν και αυτός με κεφαλιά κάνει το 1-0. Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος ο Μίλερ, επίσης με το κεφάλι,

έγραψε το 2-0 για τους Βαυαρούς.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπενάτια (39'Μπόατενγκ), Ντάντε, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο (69'Σακίρι), Ρόμπεν, Γκέτσε, Ριμπερτί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι (46'Σβαϊνστάιγκερ).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπερκί, Σοργκ (47'Μούιντζα), Τορεχόν, Κρμας (72'Ζουλιέν), Γκίντερ, Σούστερ, Κεμπφ, Ράιτνερ, Κλάους (51'Κερκ), Χέφλερ, Μεχμέντι.

ΚΟΛΟΝΙΑ-ΜΑΪΝΤΖ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Rhein Energie

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς της Κολονίας με την Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν και έτσι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο.

ΚΟΛΟΝΙΑ: Χορν, Ολκόφσκι, Μαρόχ, Βίμερ, Έκτορ, Φοξ, Λέμαν, Ρίσε (61'Χάλφαρ), Γκέρχαρντ, Σβέντο, Ουγιά.

ΜΑΪΝΤΖ: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπελ, Ντίας (87'Βόλστσαϊντ), Χάρα, Γκάις, Παρκ, Χάιρο (69'Ντε Μπλάσις), Μάλι, Αλαγκουί (62'Κου), Οκαζάκι.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Imtech Arena

Διπλό ανάσα για τη Στουτγάρδη που νίκησε με 1-0 στην έδρα του Αμβούργου παρότι έπαιξε για περίπου 40 λεπτά με δέκα παίκτες. Η Στουτγάρδη πήρε κεφάλι στο σκορ στο 42' όταν μετά το λάθος του Φαν ντερ Φάαρτ, Χάρνικ και Κλάιν συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να σκοράρει. Στο 53' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Νιντερμάιερ. Το Αμβούργο πίεσε αλλά η Στουτγάρδη άντεξε.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντικμάιερ, Κλέμπερ (83'Στίμπερ), Ντζουρού, Μάρκος, Μπεχράμι (72'Αρσλάν), Φαν ντερ Φάαρτ, Μίλερ, Χόλτμπι, Ρούντνιεφς, Λασόγκα (45'Γκουαΐντα).

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλριχ, Σβάαμπ, Μπαουμγκάρτλ, Νιντερμάιερ, Σακάι, Γκέντερ, Ρομέου, Κλάιν, Μαξίμ (71'Βέρνερ), Χλούσεκ, Χάρνικ.

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: HDI Arena

Το Ανόβερο προσγείωσε την εξαιρετική Άουγκσμπουργκ επικρατώντας με 2-0 και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Σανέ. Στο 54' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στιντλ από τον Μπάιερ. Ο Χοσέλου το εκτέλεσε και έκανε το 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι, Μαρσέλο, Σανέ, Αλμπορνόζ (80'Πάντερ), Σμίντεμπαχ (75'Γκιλσελάμ), Χιρς, Μπριάντ, Στιντλ, Κιγιοτάκε (90'Πριμπ), Χοσέλου.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μάνιγκερ, Βερχέγκ, Χονγκ, Κλαβάν, Μπάμπα, Μπάιερ, Μπομπαντίγια, Φέουλνερ, Χαλίλ Άλτιντοπ, Εσβάιν, Ντζιούρντζιτς (62'Καϊούμπι).

Keywords
Τυχαία Θέματα