Στον Πανιώνιο ο Μαρουκάκης

14:59 12/6/2013 - Πηγή: AEK365

Με την φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν ο Ματθαίος Μαρουκάκης ο οποίος σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού.
Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες μέρες ο Μαρουκάκης είχε ισχυριστεί πως τον είχε προσεγγίσει η ΑΕΚ και μάλιστα είχε στείλει και μήνυμα πως δεν μπορεί να περιμένει και πολύ με την Ένωση πάντως να διαψεύδει πως υπήρξε οποιαδήποτε προσέγγιση από την πλευρά της με τον ποδοσφαιριστή.
Στις πρώτες

του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου, ο Μαρουκάκης τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία που μου δίνουν. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους και για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".
Παράλληλα η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά στις μεταγραφές: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, λόγω των καθημερινών ανυπόστατων δημοσιευμάτων αναφορικά με "μεταγραφικούς" στόχους της, θέλει να υπενθυμίσει πως μοναδική έγκυρη ενημέρωση για τις μεταγραφές, τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών καθώς και όλα τα θέματα της ομάδας, είναι αποκλειστικά αυτή που γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της".

Keywords
Τυχαία Θέματα