Στοχ: Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει

18:12 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν θέλησε να πάρει θέση για τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες και τον αφορούν παραπέμποντας για το καλοκαίρι τις όποιες εξελίξεις.
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Φενέρμπαχτσε και σε ερώτηση αν γνωρίζει πως η ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση 1.5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει, εκείνος απάντησε: «Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ,

είμαι εδώ. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει».
Η δήλωση έγινε στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 30ης αγωνιστικής με τον Στοχ να τονίζει: «Το γκολ με κάνει χαρούμενο γιατί είναι σημαντικό. Αν δεν έμπαινε δεν θα μπορούσε να έρθει το δεύτερο και άρα η νίκη. Από εκεί και πέρα εύχομαι στη συνέχεια να πετύχω κι άλλα σημαντικά γκολ και η ομάδα συνεχώς να κερδίζει».
Σε ερώτηση αν ο θυμός για τον τρόπο που ήρθε το 3-3 με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί έξτρα κίνητρο ενόψει του αγώνα με την Καλλονή, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ απάντησε λέγοντας το εξής: «Φυσικά είμαστε και απογοητευμένοι και θυμωμένοι με τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο της σεζόν. Σαφώς και σε ένα παιχνίδι μπορείς να χάσεις βαθμούς, αλλά όχι σε ένα που έχεις προηγηθεί με 3-0. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».
Για την καλή του απόδοση στα τελευταία παιχνίδια είπε: «Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι, εγώ προσπαθώ να κάνω συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο, να κάνω αυτά που είδατε στα τρία τελευταία ματς και να βοηθάω την ομάδα μου».
Τέλος, σε ερώτηση αν ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι η Καλλονή ή η σκέψη στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Στοχ απάντησε: «Εμείς θέλουμε να βγούμε αύριο στο γήπεδο και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εξαρτάται από εμάς, αν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα