Στο ρελαντί ο ΟΦΗ

17:05 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 20η αγωνιστική
ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ:2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Γεντί Κουλέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς Ανδρέας (ΑΘΗΝΩΝ)

Με γκολ του MVP Παπάζογλου και του Περογαμβράκη ο ΟΦΗ καθάρισε από το πρώτο

ημίχρονο την Κέρκυρα (2-0), έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ.

Το ματς

Άσχημο θέαμα και πολλά λάθη είχε το πρώτο ημίχρονο και από την πλευρά των δύο ομάδων. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είχαν την κατοχή, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά αυτή η υπεροχή τους βγήκε στο 28', όταν Παπάζογλου άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να περνούν μετά... βίας τη σέντρα, με αυτό να οφείλεται και στην αναγκαστική αλλαγή του Αγρίτη. Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού οι γηπεδούχοι κρατούσαν αυτό που επεδίωκαν, αλλά ο Περογαμβράκης αποφάσισε να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο τους, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τους έδωσε τη δυνατότητα να πάνε προηγούμενοι με δύο γκολ στα αποδυτήρια. Ο Παπάζογλου, σε ρόλο δημιουργού, έβγαλε μία κάθετη στον Περογαμβράκη, ο έμπειρος κίπερ της Κέρκυρας έκανε μία περίεργη έξοδο και ο 25άχρονος άσος με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 2-0.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Κέρκυρα να φτάνει μία ανάσα από το 2-1. Ο Τσουμάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε μπροστά απ όλους και ο Γκέσιος από κοντά δεν μπόρεσε α πλασάρει. Οι Φαίακες έχασαν άλλες δυο καλές ευκαιρίες με τους Λεόν και Γιάντση, όμως στη συνέχεια ο ΟΦΗ ανέλαβε εκ νέου τα ηνία.Στο 70 λεπτό ο Βιτώρος σούταρε από μακρινή απόσταση και αναγκάζοντας τον Αναστασόπουλο να διώξει με δυσκολία, σε μία φάση όπου έγιναν τρεις απανωτές σέντρες από τα άκρα της άμυνας της Κέρκυρας. Όμως δεν άλλαξε τίποτα με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να πάρει μια σημαντική νίκη.

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης (Βιτώρος 62'), Σόουζα, Μονιάκης, Ζορμπάς (Μπούρμπος 60'), Κουτσιανικούλης (Μακρής 75'), Κουρδάκης, Λαπμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Παπάζογλου.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (Γκέσιος 10'), Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Τσοκάνης (Ηλιάδης 70'), Στάμου (Γιάντσης 46'), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα