ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Το καλύτερο δυνατό για 40 λεπτά"

Διαφορετική περιμένει την αιώνια "μάχη" του δεύτερου γύρου ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος τόνισε ότι θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και οι παίκτες του που δεν έχουν ξαναζήσει "ντέρμπι" να μπορέσουν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκόυ, Αργύρης Πεδουλάκης ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό την Δευτέρα στο ΣΕΦ.

"Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για

τις δύο ομάδες, ξέρουμε όλοι το χαρακτήρα που έχει. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές καταστάσεις, αλλά όχι μόνο, γιατί υπάρχουν παίκτες που θα ζήσουν για πρώτη φορά μια τέτοια ατμόσφαιρα εκτός έδρας και θα πρέπει να διαχειριστούμε και αυτό το κομμάτι. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια σε εννέα μέρες επίσης και θα πρέπει να διαχειριστούμε και αυτό ως ομάδα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Μια ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός, συνέχεια εξελίσσεται, προσπαθούμε να εντάξουμε Διαμαντίδη και Σχορτσανίτη σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από τα προβλήματα που είχαν. Η αναμέτρηση αυτή λοιπόν πιστεύω ότι θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτή του πρώτου γύρου. Στόχος μας είναι να δώσουμε το καλύτερο δυνατό και τα 40 λεπτά, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Από την πλευρά του ο Στεφάν Λάσμε είπε : "Είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τον πρώτο γύρο ως ομάδα. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα ουσιαστικά τότε χτιζόταν. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι τώρα, έχουμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν τότε μαζί μας, έχουμε δώσει αρκετούς αγώνες μαζί. Το κλειδί του αγώνα είναι να παίξουμε σωστά, αλλά και δυνατά σε όλη του τη διάρκεια. Χρειάζεται επιθυμία για τη νίκη, μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι τα ριμπάουντ, ή η άμυνα, ή τα σουτ… Σε τέτοιους αγώνες πρέπει να είσαι καλός σε κάθε τομέα για να φτάσεις στη νίκη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αναγνωρίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης".

Keywords
Τυχαία Θέματα