Σούπερ Μάριο…

15:26 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μεγάλη νίκη με 2-1 για τη Μίλαν επί της Ουντινέζε, που την έφερε ξανά στην πεντάδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Στο 11ο λεπτό ο Νιάνγκ έκανε το σουτ, αλλά ο Παντέλι απομάκρυνε εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια ο Γάλλος φορ έπιασε την κεφαλιά, με τον Σίλβα να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 21'

ο Ελ Σααραουί αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 25΄ο «Σούπερ Μάριο» άνοιξε λογαριασμό με τη Μίλαν. Ο Ελ Σααραουί έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπαλοτέλι με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Η Ουντινέζεμπήκε δυνατά στην επανάληψη κι έκανε το 1-1 στο 55' με κοντινό πλασέ του Πίντζι. Στο 57' ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Μπαλοτέλι, ενώ στο 62' ο ο Σίλβα δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά κι ενώ ο Αμέλια ήταν εκτός θέσης. Στο 69' το μονοκόμματο του Μπαλοτέλι έφυγε μόλις άουτ, όπως και τα σουτ των Νιάνγκ και Μπόγιαν στο 78' και στο 79'. Στο 88' ο Μπαλοτέλι έπιασε ακόμη ένα καλό σουτ, αλλά ο Παντέλι είπε ξανά όχι. Το ματς είχε φτάσει στο 90+4', όταν η Μίλαν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Σααρουί από τν Ερτό. Το ριπλέι έδειξε πως ίσως ο Ερτό να βρήκε μπάλα, αλλά ο Σούπερ Μάριο έστησε την μπάλα στα 11 μέτρα κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Σαπάτα, Μπονέρα, Κονστάντ, Φλαμινί (85' Τραορέ), Μοντολίβο, Νοτσερίνο (67' Μπόγιαν), Νιάνγκ (81' Ρομπίνιο), Μπαλοτέλι, Ελ Σααραουί.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Πίντζι (80' Μέρκελ), Άλαν, Λατσάρι, Γκάμπριελ Σίλβα, Μουριέλ (68' Περέιρα), Ντι Νατάλε

ΚΙΕΒΟ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Στο +3 από τη Νάπολι παρέμεινε η Γιουβέντους που νίκησε την Κιέβο με 2-1.

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με όμορφο σουτ του Μάτρι μετά από σέντρα του Βιδάλ, ενώ στο 15' ο Πουτζιόνι είπε όχι σε σουτ του Πογκμπά. Στο 21' ο Τζιοβίνκο δεν μπόρεσε από οντά να σκοράρει ενώ στο 24' ο Μπουφόν απέκρουσε σουτ του Παλόσκι. Στο 29΄το σουτ του Βιδάλ έφυγε άουτ, ενώ στο επόμενο λέπτο ο Πουτζιόνι απομάκρυνε όμορφα το πλασέ του Τζιοβίνκο, όπως έκανε και ο Μπουφόν στο 31' σε προσπάθεια του Παλόσκι. Η Γιουβέντους πίεσε στη συνέχεια και στ 42' έφτσε και σε 2ο γκολ. Ο Τζιοβίνκο πάτησε με τακουνάκι στον Λιχτστάινερ κι εκείνος με όμορφο σουτ νίκησε τον Πουτζιόνι.

Η Κιέβο μείωσε στο 51' με όμορφο πλασέ του Θερό, που απέφυγε τον Κάσερες πριν σκοράρει, ενώ στο 61' ο Νταϊνέλι έκοψε σωτήρια το σουτ του Πογκμπά.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Σαμπιρίζι (46' Σέιμουρ), Νταϊνέλι, Αντρεόλι, Σέζαρ (46' Ατσέρμπι), Τζόκιτς, Κόφι (74' Πελισιέ), Χετεμάι, Ριγκόνι, Παλόσκι, Θερό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Κάσερες, Μαρόνε, Βιδάλ, Λιχτστάινερ (78' Παντοΐν), Πίρλο, Ντε Τσέλιε, Πογκμπά, Τζιοβίνκο (57' Κουαλιαρέλα), Μάτρι (88' Ίσλα).

ΤΖΕΝΟΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 3-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Χαρακίρι έκανε η Λάτσιο που έχασε με 3-2 από την Τζένοα, και πλέον απέχει 8 βαθμούς από τη Γιουβέντους.

Η Τζένοα έβαλε φωτιά στο «Φεράρις» στο 15ο λεπτό, καθώς ο Μποριέλο σούταρε μέσα από την περιοχή με το αριστερό κι έκανε το 1-0. και πριν προλάβει να συνέλκει η Λάτσιο, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 21' με όμορφο αριστερό σουτ του Μπερτολάτσι.

Στο 48' το σουτ του Μάουρι μέσα από την περιοχή κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 53' το σουτ του Ποριέλο έφυγε λίγο άουτ. η Λάτσιο ξαναμπήκε στο ματς στο 58', καθώς μείωσε με προβολή του Φλοκάρι, ενώ στο 64' ο ίδιος παίκτης αστόχησε από κοντά. Στο 75' ο Κονκό δεν μπόρεσε από τα ύψος του πέναλτι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η ισοφάριση για τη Λάτσιο ήρθε στο 80ο λεπτό με το πέναλτι του Μάουρι ενώ στη συνέχια είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Κόζακ για να πάρει το ματς. Η Τζένοα είχε δοκάρι με τον Κούτσκα στο 87' κι έκλεψε τη νίκη με γκολ του Ριγκόνι με κεφαλιά στο 90+5'!

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μανφρεντίνι, Πορτανόβα, Γκράνβιστ, Ρόσι (68' Ριγκόνι), Κούτσκα, Μορέτι, Ματουζάλεμ, Κασάνι (23' Φερονέτι), Μποριέλο, Μπερτολάτσι (74' Ολιβέρα).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Τσάνβα, Ράντου, Γκονζάλες, Μάουρι, Κονκό, Λεντέσμα (64' Μπρόκι, 71' Περεϊρίνια), Λούλιτς, Φλοκάρι, Κλόζε (46' Κόζακ)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΠΑΡΜΑ: 2-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Εύκολη νίκη με 2-0 για την Φιορεντίνα επί της Πάρμα, με τους «βιόλα» να πλησιάζουν στον βαθμό από την 4η Ίντερ.

Η Φιορεντίνα πέτυχε γκολ στο 12ο λεπτό με τον Μιλιάτσιο το οποίο όμως δεν μέτρησε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βιβιάνο είπε όχι σε σουτ του Μπελφοντίλ. Στο 15' το σουτ του Βαλντές πέρασε μόλις άουτ, ενώ η κεφαλιά του Σάβιτς στο 18' κατέληξε στα χέρια του Μιράντε. Οι «βιόλα» άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με κεφαλιά του Τόνι, έπειτα από σέντρα του Κουαδράδο, ενώ ο Βιβιάνο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Μπιαμπιανί και Σανσόνε.

Η Φιορεντίνα διπλασίασε τα τέρματά της στο 49ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Γιόβετιτς, ενώ στο 51' το σουτ του Κουαδράδο έφυγε μόλις άουτ. Στο 65' ακυρώθηκε γκολ του Τόνι, ενώ στο 81' το σουτ του Κουαδράδο έφυγε λίγο άουτ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Ροντρίγκες, Ρονκάλια, Σάβιτς, Βαλέρο (85' Λάμα), Μιλιάτσιο, Πασκουάλ, Πισάρο, Κουαδράδο, Τόνι (78' Λαρόνδο), Γιόβετιτς (70' Ελ Χαμνταουί)

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Ρόζι (55' Κόντι), Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Βαλντές (66' Μαριγκά), Μαρκιόνι, Παρόλο, Σανσόνε, Μπιαμπιανί, Μπελφοντίλ (55' Αμάουρι)

ΣΙΕΝΑ- ΙΝΤΕΡ: 3-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Οδυνηρή ήττα με 3-1 από την τελευταία Σιένα, γνώρισε η Ίντρ και κινδυνεύει μείνει εκτός πεντάδας. Ανάσα για τη Σιένα που έπιασε την Παλέρμο.

Η Ίντερ προσπάθησε να πιέσει από τα πρώτα λεπτά και στο 5' ο Κασάνο έδωσε για τον Παλάσιο, αλλά ο Πέγκολο βγήκε και τον πρόλαβε, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ναγκατόμο πέρασε λίγο άουτ. Στο 16' ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Γκουαρίν, ενώ στο 18' και ο Χαντάνοβιτς σταμάτησε τον Ροζίνα. Δύο λεπτά αργότερα όμως η Σιένα άνοιξε το σκορ. Ο Ρούμπιν τροφοδότησε τον Εμεργκάρα κι εκείνος με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0. Η Ίντερ απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 21', καθώς ο Κασάνο έκανε καταπληκτική ενέργεια και με σουτ νίκησε τον Πέγκολο, αλλά στο 23' η Σιένα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Σέστου έκλεψε από τον Σκελότο και με δυνατό σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς. Στο 28' ο Πάκι έκοψε το σουτ του Κουζμάνοβιτς, ενώ στο 32' ο Κασάνο αστόχησε από καλή θέση. Στο 36' ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Ναγκατομο.

Στο 51ο λεπτό ο Κίβου έκανε πέναλτι στον Εμεργκάρα, είδε την κόκκινη και από τα 11 μέτρα ο Ροζίνα έκανε το 3-1. Στο 58' ο Πέγκολο σταμάτησε τον Γκουαρίν, ενώ στο 60' το σουτ του Κασάνο τράνταξε το δοκάρι της Σιένα. Στο 68' το σουτ του Σέστου από κοντά έφυγε άουτ, όπως κι εκείνο του Παλάσιο στο 82'.

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Πάκι, Φελίπε, Μπελμόντε, Βεργκάσολα, Ντέλα Ρόκα, Ρούμπιν, Άνχελο, Ροζίνα (70' Βαλιάνι), Σέστου (79' Μολτζόνι), Εμεργκάρα (80' Μπογκντάνι).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Κίβου, Ζουάν, Ζανέτι, Κουζμάνοβιτ, Σκελότο (46' Κόβασιτς), Ναγκατόμο, Παλάσιο, Κασάνο (74' Ρόκι), Γκουαρίν (86' Γκαργκανο).

ΠΑΛΕΡΜΟ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-2
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Καταδικαστική ήττα για την Παλέρμο, που έχασε με 2-1 από την Αταλάντα και πλέον ισοβαθμεί στον πάτο της βαθμολογίας με τη Σιένα.

Στο 12ο λεπτό ο Ντονάτι έκανε από μακρά το σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το διαγώνιο του Φαμπρίνι 5 λεπτά αργότερα. Στο 25' ο Καρμόνα καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, ενώ στο 33' το σουτ του Φαμπρίνι από δεξιά πέρασε μόλις άουτ. στο 43' ο Σορεντίνο έσωσε την Παλέρμο, αποκρούοντας το σουτ του Πάρα.

Στο 48' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Μποσέλι, ενώ στο 49' ο Πάρα δεν μπόρεσε εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 55'. Το σουτ του Ραντοβάνοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι της Παλέρμο και στην επαναφορά ο Καρμόνα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 63' το σουτ του Μπαρέτο κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 66' ο Στεντάρντο πρόλαβε σωτήρια τον Μουνιόθ. Το 2-0 για την Αταλάντα έκανε ο Ντένις στο 71ο λεπτό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 82' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Μαλέλε αλλά στο 83' η Παλέρμο μείωσε με σουτ του Νέλσον.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Γκαρσία, Ντονάτι, Μουνιόθ, Νέλσον, Μπαρέτο, Ντοσένα (58' Ντιμπάλα), Φαμπρίνι (69' Φορμίκα), Φορλίν, Ίλισιτς (79' Μαλέλε), Μποσέλι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Στεντάρντο, Σκαλόνι (57' Ραϊμόντι), Κανίνι, Ντελ Γκρόσο, Ραντοβάνοβιτς (64' Κατσόλα), Μπιοντίνι, Καρμόνα, Πάρα (53' Ντένις), Γκιόργκι, Μποναβεντούρα.

ΠΕΣΚΑΡΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 2-3
Γήπεδο: Αντριάτικο

Ο Κονέ έδωσε σε ακόμη ένα ματ τη λύση για την Μπολόνια, την οδήγησε σε νίκη με 3-2 επί της Πεσκάρα και μια ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία.

Η Πεσκάρα απείλησε στο 6ο λεπτό με ένα διαγώνιο σουτ του Βάις, το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 17' ο Πέριν είπε όχι σε σουτ του Ταϊντέρ. Στο 19' οΚονε αστόχησε από οντά, ενώ στο 22' ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του Σφορτσίνι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Ντιαμάντι πέρασε μόλις άουτ και στο 29' η Πεκάρα άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Βάις. Ρτέσσερα λεπτά μετά όμως, η Μπολόνια απάντησε κι αυτή με πέναλτι του Ντιαμάντι. Ο χορός των πέναλτι συνεχίστηκε και στ 45+1' η Πεσκάρα πήρε ξανά το προβάδισμα ξανά από τα 1 μέτρα, με σκόρερ τον Ντ'Αγκοστίνο αυτή τη φορά.

Το σουτ του Κονέ στο 46', έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 50' ο Τζιλαρντίνο με κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 56' ακυρώθηκε κι άλλο γκολ του Τζιλαρντίνο, αλλά στο 67' ο Κονέ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2 για την Μπολόνια.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πέριν, Κασκιόνε, Τζανόν, Άρτσε, Ρίτσο, Μοντέστο, Ντ'Αγκοστίνο (70' Μπιάρνασον), Κασκιόνε (78' Αμπρπυσκάτο), Βαις, Κόσιτς, Βούκουσιτς (70' Τσέλικ), Σφορτζίνι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Σόρενσεν, Άντονσον, Τσερούμπιν, Μότα (77' Γκάρικς), Ταϊντέρ, Μορλέο, Πέρες, Κονέ, Ντιαμάντι (79' Μοσκαρντέλι), Τζιλαρντίνο (87' Πασκουάτο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα