Στην παρέλαση με... προσκλήσεις

09:42 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

Συνολικά 7000 αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή από νωρίς το πρωί στα πλαίσια των πρωτοφανών μέτρων που έλαβαν οι Αρχές για την σημερινή παρέλαση στην Αθήνα. Στόχος να αποφευχθούν επεισόδια στην διάρκεια της παρέλασης και να προστατευτούν οι επίσημοι. Για αυτό το λόγο η παρέλαση γίνεται ερήμην των πολιτών και μόνο με προσκλήσεις θα μπορούν όσοι θέλουν να προσεγγίσουν τον χώρο.
Οι γονείς που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν αρκετά μακριά από τον χώρο των επισήμων, είτε στη

Λεωφόρο Αμαλίας, είτε στην Πανεπιστημίου.

Εκατοντάδες αστυνομικοί έχουν ήδη αναπτυχθεί γύρω από την Πλατεία Συντάγματος και τους δρόμους που οδηγούν σε αυτήν. Κάγκελα έχουν ορθωθεί σε πολλά σημεία γύρω από την Βουλή και τον χώρο όπου παραδοσιακά βρίσκονται οι επίσημοι για την παρέλαση. Επιπλέον, κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Ακρόπολη, ενώ ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν για όσους πρέπει να κινηθούν προς το κέντρο".
Οι πληροφορίες λένε πως η εντολή που δόθηκε από τους στρατηγούς είναι σαφής και ξεκάθαρη: η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί πάση θυσία. Η εξέδρα των επισήμων θα είναι χώρος αποστειρωμένος και κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα