Ντι Ματέο: Δύσκολα τα πράγματα αν χάσουμε

08:13 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι έχει ακόμα πιθανότητες για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης ωστόσο για να συνεχίσει να έχει ελπίδες θα πρέπει να κερδίσει την Τότεναμ όπως σημείωσε και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο.
Σε δηλώσεις του ο υπηρεσιακός προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Η εμπειρία σίγουρα θα παίξει ρόλο καθώς έχουμε παίκτες που είναι συνηθισμένοι να παίζουν υπό πίεση. Οι ομάδες παλεύουν για την τέταρτη θέση και όλοι καταλαβαίνουμε την σημασία που έχει αυτό το γεγονός. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την φόρμα που έχουμε στην έδρα μας και μια νίκη θα μας δώσει μεγάλη ώθηση, αλλά ακόμα και αν πάρουμε

μια ισοπαλία και πάλι θα έχουμε ελπίδες. Αν όμως χάσουμε, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με τις άλλες ομάδες αλλά έχουμε ένα καλό ρόστερ και τις λύσεις που χρειαζόμαστε για να διεκδικήσουμε την τέταρτη θέση ".
Για την ήττα μεσοβδόμαδα από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντι Ματέο δήλωσε: "Ήταν πισωγύρισμα για εμάς το αποτέλεσμα της Τετάρτης αλλά έγινε σπουδαία προσπάθεια. Όποιος είδε το παιχνίδι ξέρει πως προκαλέσαμε πολλά προβλήματα στην Μάντσεστερ Σίτι επομένως αυτό θα μας δώσει πολλή αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ".

Keywords
Τυχαία Θέματα