Στο χείλος της καταστροφής ο ΠΑΟ

08:53 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός οδεύει με γοργά βήματα προς διάλυση μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ με τις παραιτήσεις μελών που πρόσκεινται στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη. Με την κίνηση αυτή των μελών, ο Γόντικας παραιτήθηκε από πρόεδρος, Βγενόπουλος και Πολέμης απέσυραν τα χρήματα τους και πλέον η ομάδα οδεύει προς διοίκηση πρωτοδικείου και για πτώχευση.

Μοναδικός τρόπος για να αποφευχθεί η καταστροφή για τον Παναθηναϊκό είναι να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι και να συμφωνήσουν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος κάτι που μοιάζει αδύνατον με τον ένα να κατηγορεί τον άλλο. Συγκεκριμένα, ο μεν Βγενόπουλος ισχυρίζεται πως ο Τζίγκερ μεθοδεύει την διάλυση της ΠΑΕ για να αποποιηθεί τις ευθύνες που έχει ως μεγαλομέτοχος ενώ η πλευρά του Βαρδινογιάννη υποστηρίζει πως ο Βγενόπουλος έψαχνε αφορμή για να πάρει πίσω τα 1.8 εκ. ευρώ.

Πλέον η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό είναι στραμμένη στην Γενική Συνέλευση της 18ης Απριλίου ωστόσο με την αδιαλλαξία που υπάρχει αν οι μέτοχοι δεν βάλουν χρήματα ο Παναθηναϊκός θα διαλυθεί και θα υποβιβαστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ακόμα και αν ο Ερασιτέχνης ορίσει διοίκηση Πρωτοδικείου. Επίσης δεδομένη θεωρείται η τιμωρία από την UEFA καθώς πρέπει μέχρι τον Ιούνιο να έχουν βρεθεί 19 εκ.ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα