Στην λίστα της Ανόρθωσης και ο Κωστένογλου

12:11 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

O Νίκος Κωστένογλου είναι ο τρίτος προπονητής που έρχεται στην Κύπρο για να έχει συνάντηση με τον Χρίστο Πουλλαΐδη και τους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος για την επιλογή του νέου προπονητή, και θέλει να έχει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους υποψήφιους προπονητές προκειμένου να έχει μια καλύτερη άποψη για τον χαρακτήρα και την φιλοσοφία τους σαν προπονητές.
Ήδη έγιναν επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Μάριους Σουμούντικα, ενώ πολύ

σύντομα θα έρθει στην Κύπρο και ο Ισπανός Νίκο Εστέβες για να συζητήσει με τη διοίκηση της «Κυρίας». Δεν αποκλείεται εντός του επόμενου 48ωρου να φθάσουν στην Κύπρο και άλλοι προπονητές που έχουν προταθεί, μεταξύ αυτών οι Γιάννης Χριστόπουλου και Έρβιν Κούμαν.
Είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν θα βιαστεί για την τελική της απόφαση, αφού θα γίνει μια προσεκτική αξιολόγηση, προκειμένου ο νέος τεχνικός να έχει την ευκαιρία να δουλέψει και να παρουσιάσει έργο.
Επομένως θεωρείται βέβαιο ότι η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ έχοντας τον Άρσεν Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της. Όπως φάνηκε μετά και το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο μοναδικός απόντας θα είναι ο Γκαρσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα