Λόπεθ: Επιπέδου Segunda Division οι ομάδες στην Ελλάδα

11:16 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ινίγκο Λόπεθ παραχωρήθηκε δανεικός στην Θέλτα από τον ΠΑΟΚ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όπως υποστήριξε οι ελληνικές ομάδες είναι επιπέδου Segunda Division και πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γίνει ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό.
Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: "Το

ελληνικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερου επιπέδου από το ισπανικό. Με εξαίρεση κάποιες ομάδες, οι υπόλοιπες είναι επιπέδου Segunda Division ή ακόμα και Segunda B. Η διαφορά ανάμεσα στα δυο πρωταθλήματα είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός και η ομάδα μου, ο ΠΑΟΚ, κάνει μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγαλύτερος γιατί έχει σοβαρούς ανθρώπους σε αυτό το πρότζεκτ".
Για τον δανεισμό του στην Θέλτα, ο Λόπεθ δήλωσε: "Υπήρχαν διαφορές με τον προπονητή, που προτιμούσε άλλους παίκτες και συζητήσαμε για να φύγω. Η Θέλτα ενδιαφέρθηκε για εμένα, μου άρεσε σαν προοπτική και δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω.
Δεν αγωνιζόμουν, αλλά ένιωθα άνετα. Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός σύλλογος και η ζωή στην Ελλάδα είναι ωραία, είναι μια όμορφη χώρα. Από αυτή την άποψη δεν μπορώ να έχω παράπονο".

Keywords
Τυχαία Θέματα