Στην Γερμανία ο Ευαγγελίδης

16:32 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει από τώρα την φανέλα της Πόστ Σβέριν, αφού για λίγες μόνο ώρες δεν πρόλαβε την μεταγραφική περίοδο, η οποία έκλεισε χθες, ωστόσο ο Θόδωρος Ευαγγελίδης επέστρεψε στην Ελλάδα με μία σημαντική παρακαταθήκη. Ο 25χρονος αριστερός ίντερ δοκιμάστηκε με επιτυχία και υπέγραψε προσύμφωνο για δύο χρόνια με την ομάδα της Α2 Γερμανίας με ισχύ από τον ερχόμενο Ιούλιο και είναι καθαρά στο δικό του... χέρι αν θα ενεργοποιηθεί

η συμφωνία. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο διεθνής περιφερειακός της ΧΑΝΘ διανύει τους τελευταίους τους μήνες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ και από το καλοκαίρι θα γίνει ο 16ος εν ενεργεία Έλληνας χαντμπολίστας που θα αγωνιστεί στο εξωτερικό.

«Το κυνηγούσα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Είναι μια καινούργια αρχή για μένα. Οι προπονήσεις πήγαν πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος από αυτό που έδειξα. Κρίμα που δεν έγινε από τώρα η μεταγραφή, ώστε να μπορέσω και εγώ να κερδίσω τρεις μήνες, αλλά να βοηθηθεί και η ομάδα, καθώς χρειαζόταν ενίσχυση μετά τους τελευταίους τραυματισμούς. Θεωρώ όμως πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής, αφού το κλίμα είναι εξαιρετικό, ενώ φυσικά είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Νίκου και του Ντίνου. Τους μήνες που απομένουν θα βοηθήσω την ΧΑΝΘ να πετύχει τους στόχους της και να βελτιωθώ όσο μπορώ περισσότερο», τόνισε ο Ευαγγελίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ, ο οποίος θα έχει συμπαίκτη τον δεξιό ίντερ Ντίνο Χαντζιάρα και δίπλα του τον μάνατζερ του Νίκο Δουρουκλάκη, ο οποίος ζει μόνιμα στο Σβερίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα