Μάντζιος: Ποτέ δεν ξέρεις

16:22 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετά δύσκολο θα είναι το έργο του Νέου Πανιωνίου κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε και ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών δήλωσε πως οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στην καλύτερη τους αγωνιστική φάση και πως θα δυσκολέψουν κατά πολύ την ομάδα του. Επιπλέον τόνισε πως αυτό δεν πτοεί την ομάδα της Νέας Σμύρνης η οποία θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του κυπριακή ιστοσελίδα «sportnetcy»:

Πως βλέπεις το

ματς με τον Ολυμπιακό; «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο 20ημερο και το έχει δείξει με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς. Από εκεί και πέρα όμως μας έχουν μείνει εννιά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουμε και το συγκεκριμένο ματς».

Πριν περίπου έναν μήνα είχατε αντιμετωπίσει και πάλι τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχατε γνωρίσει την ήττα με 4-0. Πιστεύεις ότι τώρα μπορείτε να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο και να πάρετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα; «Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό ματς. Θα είναι πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι, διότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τότε. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε πάρει αρκετούς βαθμούς σε παιχνίδια που κανείς δεν περίμενε. Παρά τα προβλήματα που έχουμε προσπαθούμε να παίρνουμε εκτός έδρας κάποιους βαθμούς και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει».

Το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα γιατί γνωρίζουν ότι με αρνητικό αποτέλεσμα ίσως χάσουν και το πρωτάθλημα. Αυτά τα δύο στοιχεία μήπως κάνουν δυσκολότερο το έργο της ομάδας σου; «Δεν με φοβίζει. Δεν παίζει ο κόσμος ποδόσφαιρο. Γεμάτο θα είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» όπως ήταν και στο Κύπελλο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα και την πιθανότητα να το χάσει ο Ολυμπιακός, αυτό είναι δικό του θέμα. Εμείς θα κοιτάξουμε για το καλύτερο που μπορούμε, γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Κάτι που δυσκολεύει για εμάς τον αγώνα της Κυριακής».

Υπάρχει κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού που σε φοβίζει και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή; «Ο Ολυμπιακός είναι και ομάδα συνόλου, αλλά και ατόμων. Δηλαδή μπορεί να σου κάνει την ζημιά και σαν σύνολό, αλλά μπορεί και μόνο ένας παίκτης του να του δώσει τη νίκη και για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όλος ο Ολυμπιακός»

Υπάρχουν κάποιες αδυναμίες στις οποίες θα προσπαθήσετε να «χτυπήσετε» για να πάρετε ένα θετικό αποτέλεσμα; «Αγωνιστικά, σίγουρα και ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες. Είναι θέμα εσωτερικό το πώς θα τον «χτυπήσουμε» και κατά πόσο θα μπορεί να μας βγει την Κυριακή».

Σίγουρα παρακολούθησες τον Ολυμπιακό με την Ρούμπιν για «κατασκοπεία». Πως τον είδες; «Σίγουρα ήταν δύσκολο ματς και έγινε πιο δύσκολο λόγω καιρικών συνθηκών. Ο Ολυμπιακός έδειξε ώριμος και πήρε

Keywords
Τυχαία Θέματα