Στην Εθνική ξανά ο Τόρες

17:10 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός της Τσέλσι έχει σημειώσει 22 γκολ φέτος για τους «Μπλε», ενώ σκόραρε και στον τελικό του Europa League με την Μπενφίκα. Ο Ντελ Μπόσκε, που τον είχε αφήσει εκτός από τα τελευταία ματς, τον κάλεσε στην 26άδα, από την οποία θα «κοπούν» τρεις παίκτες πριν την διοργάνωση της Βραζιλίας. Ο «Νίνιο» δείχνει να κερδίζει πάλι την εμπιστοσύνη του Ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος άφησε εκτός τους Νεγρέδο και Γιορέντε και πήρε τον Σολδάδο.

Στους εκλεκτούς του Ντελ Μπόσκε βρίσκεται και ο Χάβι Μαρτίνεθ, που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν, αλλά και ο Ίκερ Κασίγιας, παρότι από τον Ιανουάριο είναι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μπενιάτ Ετσεβαρία και Χάβι Γκαρθία αποτελούν τις κλήσεις που χαρακτηρίζονται ως έκπληξη, μαζί με τον Σολδάδο.
Αναλυτικά οι κλήσεις: Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρέινα (Λίβερπουλ), Βαλδές (Μπαρτσελόνα), Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Μονρεάλ (Άρσεναλ), Χάβι Γκαρθία (Μάντσεστερ Σίτι), Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν Μονάχου), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Μπενιάτ (Μπέτις), Καθόρλα (Άρσεναλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Νάβας (Σεβίλλη), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Μάτα (Τσέλσι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγας (Μπαρτσελόνα), Σολδάδο (Βαλένθια), Βίγια (Μπαρτσελόνα), Τόρες (Τσέλσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα