Νασρί: Θα αποδείξω ότι δεν είμαι χαζός

16:57 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Σαμίρ Νασρί ήταν ανάμεσα σε αυτά των κλήσεων του Ντιντιέ Ντεσάν για την εθνική Γαλλίας και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι «μπλε» στη Νότιο Αμερική, τα οποία θα είναι τα πρώτα για τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί έπειτα από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 2012.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος είχε νευριάσει με ένα δημοσιογράφο και του είχε πει «Κλείσε το στόμα σου», με αποτέλεσμα να... κλείσει ο ίδιος την πόρτα της εθνικής για λίγο διάστημα.

Με την τιμωρία

να αποτελεί παρελθόν, ο Νασρί θα πάρει κανονικά μέρος στα παιχνίδια της εθνικής του απέναντι σε Ουρουγουάη και Βραζιλία, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, κάτι για το οποίο μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «L' Equipe».

«Κατ' αρχάς, είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναφορέσω τα μπλε. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να παίζω με την ομάδα της χώρας μου. Όταν έμαθα τα νέα, χάρηκα πάρα πολύ. Δέχθηκα ενθαρρυντικά μηνύματα συμπαικτών μου, όπως αυτά των Φρανκ Ριμπερί και Ματιέ Βαλμπουενά, τα οποία με χαροποίησαν ιδιαιτέρως» ανέφερε αρχικά στη γαλλική εφημερίδα ο άσσος των «πολιτών» και πρόσθεσε:

«Έρχομαι στην ομάδα με την επιθυμία να δείξω πως μπορώ να βοηθήσω και να αποδείξω πως δεν είμαι ο βλάκας που χαλάει το κλίμα στα αποδυτήρια και την ομάδα, όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν. Ναι, τα σχόλια και οι κριτικές σε βοηθούν στη βελτίωσή σου. Στη ζωή, αν κάποιος δεχθεί κριτική, όταν αυτή είναι εμπεριστατωμένη, πρέπει να τη δεχθεί και να προσπαθήσει να καταλάβει τους λόγους που τη δέχθηκε και λύσεις για να αλλάξει την κατάσταση. Έκανα το λάθος να περιμένω πολύ καιρό πριν πω το «mea culpa» για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ. Αλλά το γεγονός ότι το έκανα, με βοήθησε πολύ. Μου επέτρεψε να απελευθερώσω τον εαυτό μου από ένα μεγάλο βάρος, με αποτέλεσμα να αποκτήσω ηρεμία στο παιχνίδι μου. Σήμερα είμαι καλά».

Τελικά, πριν από λίγο, αποφασίστηκε πως θα μείνει εκτός ομάδας γιατί είναι αβέβαιη η φυσική του κατάσταση. Τη θέση του πήρε ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ, Κλεμάν Γκρενιέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα