«Στη Ρεάλ ο Λούκας Σίλβα»

18:31 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται σύντομα ο Λούκας Σίλβα, σύμφωνα με τον Τζούλιο Μπαπτίστα. Ο επιθετικός της Κρουζέϊρο, σε δηλώσεις του, αποκάλυψε πως ο 21χρονος συμπαίκτης του είναι κοντά στη μετακίνησή του στο "Μπερναμπέου".

«Ο Λούκας είναι κοντά στη Ρεάλ, που είναι και το όνειρό του. Είναι εκπληκτικός παίκτης. Είναι Βραζιλιάνος, αλλά του ταιριάζει το ευρωπαϊκό στυλ ποδοσφαίρου. Έχει εξαιρετική αίσθηση του χώρου και της μπάλας, γι' αυτό και τον παρακολουθούν μεγάλοι

σύλλογοι. Έχει τεράστιο ταλέντο και είναι πολύ νέος. Είναι προσγειωμένος, ενώ του αρέσει να μαθαίνει και να βελτιώνεται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε ο πρώην επιθετικός της «βασίλισσας» που, στη συνέχεια, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο συμπαίκτης του έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Αν καταφέρει να κάνει στη Ρεάλ αυτά που κάνει και εδώ, τότε θα γίνει αμέσως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ποδόσφαιρο. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να του δώσω είναι να πάει. Θα είναι η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής του», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα