Ανατροπή με... σπρώξιμο η Παναχαϊκή

17:23 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις πανηγύρισε η Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε του Πανηλειακού στο Πύργο με 4-2, σε ένα ματς όμως που σημαδεύτηκε πάλι με λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή, οι οποίες ήταν υπέρ των Πατρινών. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Βασίλης Εμμανουήλ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά κι ο Θωμάς Τσίτας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με κεφαλιά.

Στο 34' ο διαιτητής Κοσικίδης υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Στεργίδη. Ο Μαζιώτης αποβλήθηκε και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Φελίπε ντα Κόστα. Στη συνέχεια η ομάδα του Πύργου

παραδόθηκε και στο 45' ο Στεργίδης γύρισε το ματς, στο 49' ο Μπαλού με κεφαλιά έκανε το 3-1 και στο 61' ο Πατινιώτης έκανε το 4-1 για την Παναχαϊκή. Ο Τσίτας στο 74' διπλασίασε τα γκολ του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γκίνης, Γραικός, Αρμένης, Χατζόγλου, Μπαξεβάνος, Γεωργόπουλος (88' Κυριακάκης), Μαζιώτης, Εμμανουήλ, Τσίτας, Μπουντόπουλος, Πούρνος (84' Κοτάτι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Κάργας, Άλμπι, Πατηνιώτης, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Ντα Κόστα (Αναστασόπουλος 63΄), Χαρτσιάς (84' Κοντοχρήστος), Μαρουκάκης, Στεργίδης, Ασίγκμπα (53' λ. Χουσα)

Keywords
Τυχαία Θέματα