Στη Red Bull ο Μπουεμί

11:51 6/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 23χρονος πιλότος επιστρέφει στους «κόκκινους ταύρους», ύστερα από τρία χρόνια.
«Είναι καλό που θα παραμείνω στη Red Bull ακόμη μία σεζόν και θα έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή. Θα προτιμούσα να έπαιρνα μέρος στους αγώνες, αλλά το να δουλεύεις με την Red Bull στην εξέλιξη του μονοθεσίου και να δίνεις πληροφορίες στην ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, είναι το επόμενο καλύτερο

πράγμα», ανέφερε ο Μπουεμί.
Την πίστη του στον Ελβετό πιλότο, εξέφρασε το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ,
«Ήταν απολύτως φυσιολογικό ο Σεμπαστιάν να συνεχίσει στη Red Bull. Ξέρει την ομάδα από όταν ήταν εδώ, το 2008 και έχει κερδίσει εμπειρία από τα προηγούμενα τρία χρόνια», ανέφερε ο Χόρνερ.
Να ρίξει τους τόνους στην υπόθεση του Λουίς Σουάρες θέλει η Λίβερπουλ και η διοίκηση της ομάδας έχει αρχίσει επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε το κλίμα στην μεταξύ τους αναμέτρηση στις 11 Φεβρουαρίου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός εκτίει την τελευταία του αγωνιστική της ποινής των 8 ματς στο παιχνίδι με την Τότεναμ στις 6 Φεβρουαρίου και επανέρχεται με τους «κόκκινους διαβόλους» κόντρα στον αντίπαλο που ξεκίνησαν όλα. Τον Πατρίς Εβρά.
Η Λίβερπουλ φοβούμενη τις αντιδράσεις τόσο των παικτών της Γιουνάιτεντ όσο και κυρίως του κόσμου της ομάδας για την επανεμφάνιση του Ουρουγουανού επιθετικού και μάλιστα στο «Ολντ Τράφορντ», προσπαθεί να βρει κοινή γραμμή με τη Γιουνάιτεντ για να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ηρεμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα