Στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ

22:16 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο γηπεδούχος ΝΑΟ Κέρκυρας δεν μπόρεσε να εκδώσει άδεια τέλεσης του αγώνα του με τον (τυπικά φιλοξενούμενο) ΠΑΟΚ, για τη σημερινή 1η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης -άδεια η οποία απαιτείται πλέον από την προκήρυξη της ΚΟΕ- κι έτσι το ματς δεν έγινε ποτέ. Ο αλυτάρχης έκλεισε το φύλλο αγώνα, ο ΝΑΟ Κέρκυρας μηδενίζεται

και νικητής αναδεικνύεται στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ με 5-0 ά.α.

Ο ΝΑΟΚ έχει δηλώσει ως έδρα (αναπληρωματική) το συγκεκριμένο κολυμβητήριο και αποφάσισε να δώσει τον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ εκεί. Το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, όμως, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα ούτε την απαιτούμενη από τον κανονισμό άδεια καταλληλότητας και ως εκ τούτου δεν εκδόθηκε από την οικεία Περιφέρεια η άδεια τέλεσης αγώνα που επεδίωξαν οι Κερκυραίοι (πρέπει να εκδίδεται επτά εργάσισμες ημέρες πριν την ημερομηνία του αγώνα και να αποστέλλεται στην ΚΟΕ δύο ημέρες πριν).

Οι δύο ομάδες προσήλθαν κανονικά στην πισίνα, όπως και οι διαιτητές και η γραμματεία, αλλά ο αλυτάρχης αναγκάστηκε να κλείσει το Φ.Α. στο οποίο αναφέρονται να εξής:

"Λόγω μη εκδόσεως αδείας τέλεσης του αγώνα από την οικεία Περιφέρεια, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών 2013-2014, ο αγώνας μεταξύ ΝΑΟ Κέρκυρας και ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να διεξαχθεί και κατοκυρώνεται εις βάρος του εδρούχου σωματείου το οποίο και μηδενίζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα