Στο χέρι της… (VIDEO)

15:55 27/4/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 0-2
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Η Σίτι έκανε το καθήκον της, κέρδισε με 2-0 την Πάλας και απέχει τρεις νίκες από τον τίτλο...

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή και στο 4ο λεπτό ο Τουρέ έβγαλε όμορφη μπαλιά με τον Ντζέκο να κάνει το 1-0 με κεφαλιά. Η Σϊτι πίεσε κι άλλο και στο 43ο λεπτό ο Τουρέ έκανε τρομερή ενέργεια και με κεραυνό έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά έβαλε γερές βάσεις νίκης.

Στην επανάληψη η Σίτι ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα

και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την Πάλας με αποτέλεσμα να πάρει μια εύκολη νίκη.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάπα, Νταν, Ντιλέϊνι, Γουόρντ, Γιέντινακ, Λέντλεϊ, Μπολάσι (72' Ινς), Πάντσεον, Σαμάκ (69' Γκειλ), Ζερόμ (69' Μάρεϊ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Μίλνερ, Γκαρθία, Τουρέ (65' Φερναντίνιο), Νασρί, Τζέκο (88' Νεγρέδο), Αγουέρο (79' Γιόβετιτς)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΚΑΡΝΤΙΦ: 4-0
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Από εκεί που ο υποβιβασμός έμοιαζε σίγουρη υπόθεση για τη Σάντερλαντ, ήρθε η νίκη με 4-0 κόντρα στην Κάρντιφ αλλά και οι καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα να φέρουν ανάσα και να δώσουν βάσιμες ελπίδες παραμονής.

Η Σάντερλαντ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 27ο λεπτό μετά από κόρνερ του Λάρσον ο Γουίκαμ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 35ο λεπτό το σουτ του Κόλμπακ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 45' η Κάρντιφ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάλα που έκανε πέναλτι κι έτσι ο Μπορίνι από τα 11 μέτρα διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων.

Οι «μαύρες γάτες» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 77οι λεπτό ο Τζιακερίνι με αριστερό σουτ στην κόντρα έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 έκανε στο 86' και μετά από κόρνερ ο Γουίκαμ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Βεργίνι, Αλόνσο, Ο'Σέι, Μπράουν, Κάτερμολ, Λάρσον (73' Τζιακερίνι), Κόλμπακ (84' Μπρίντκατ), Τζόνσον (83' Γκάρντνερ), Μπορίνι, Γουίκαμ

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Κόκερ, Τέοφιλ, Κάλα, Φάμπιο (65' Τζόουνς), Κάουι (46' Ζάχα), Μεδέλ, Γουίτινγχαμ, Ντέλι, Ματς, Κάμπελ (74' Μπέλαμι)

Keywords
Τυχαία Θέματα