Ανατροπή για τον Τίτο

15:18 27/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 35η αγωνιστική

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: Μαδριγάλ

Με τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα να είναι στο μυαλό όλων η Μπαρτσελόνα με εκπληκτική ανατροπή πήρε τη νίκη με 3-2 στο Μαδριγάλ απέναντι στη Βιγιαρεάλ και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Οι Καταλανοί κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά και στο 16' απείλησαν με τον Μέσι να κάνει το πλασέ και τον Ασένχο να διώχνει με το πόδι. Μετά το 20' όμως η Βιγιαρεάλ ανέβηκε. Απείλησε στο 29' με τον Ντος Σάντος ενώ στο 44' ο Μπάρτρα έκοψε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Μεξικάνου. Στην επόμενη φάση όμως ο Κάνι με πλασέ στην κίνηση δεν αστόχησε και έκανε το 1-0. Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 51' απείλησε με τον Μέσι. Τρία λεπτά μετά ο Αργεντίνος εκτέλεσε φάουλ όμως και πάλι ο Ασένχο είπε όχι. Ενώ οι Καταλανοί πίεζαν η Βιγιαρεάλ χτύπησε και πάλι στην αντεπίθεση και στο 55' έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Τριγκέρος. Δέκα λεπτά με αυτογκόλ του Γκάμπριελ η Μπάρτσα μείωσε. Στο 78' ήταν ο Μουσάκιο που με κεφαλιά πέτυχε δεύτερο αυτογκόλ για τη Βιγια και έκανε το 2-2. Ο Μέσι στο 82' δεν μπόρεσε να νικήσει με φάουλ τον Ασένχο όμως το επόμενο λεπτό από κοντά έκανε το 2-3 εκμεταλλευόμενος το εξαιρετικό συνδυασμό Μπουσκέτς-Φάμπρεγας.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάκιο, Γκάμπριελ, Γιόκιτς, Μπρούνο, Πίνα (35'Ακίνο), Τριγκέρος, Κάνι, Ντος Σάντος (83'Ούτσε), Περμπέτ (13'Περέιρα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μπάρτρα, Αντριάνο, Μασεράνο, Ντάνιελ Άλβες, Ινιέστα, Τσάβι (62'Φάμπρεγας), Μπούσκετς, Πέδρο (90'Σέρχι Ρομπέρτο), Μέσι, Σάντσες (62'Τέγιο).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Διπλό-μισό πρωτάθλημα πήρε η Ατλέτικο στο Μεστάγια επικρατώντας με 1-0 της Βαλένθια. Πλέον με δύο νίκες στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν σηκώνει την κούπα. Οι "ροχιμπλάνκος" έχασαν καλή ευκαιρία με τον Βίγια στο 12' και στο 43' σκόραραν με γυριστή κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία. Ο Ντιέγκο Κόστα στο 51' βγήκε τετ α τετ με τον Γκουαΐτα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Η Βαλένθια απείλησε στο 73' με τον Φεγκουλί. Οκτώ λεπτά μετά ο Γκουαΐτα νίκησε και πάλι σε τετ α τετ τον Ντιέγκο Κόστα. Στις καθυστερήσεις η Ατλέτικο έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Χουανφράν.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ρικάρντο Κόστα, Ματιού, Γκαγιά, Χάβι Φουέγο, Παρέχο (53'Βάργκα΅), Μπαραγκάν (62'Φεγκουλί), Ζόνας (75'Καρτάμπια), Πιάτι, Αλκάθερ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίε Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (68'Σόσα-92'Αλντερβεϊρέλντ)), Βίγια (58'Αρντά), Ντιέγκο Κόστα.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Την κατάκτηση της τέταρτης θέσης εξασφάλισε ουσιαστικά η Μπιλμπάο μετά και τη νίκη της με 3-1 επί της Σεβίλλης. Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σουσαέτα και στο 53' πέτυχαν το 2-0 με ένα πολύ όμορφο γκολ του Μουναΐαν. Η Σεβίλλη έμεινε με δέκα στο 72' όταν ο Ντιόγκο είδε δεύτερη κίτρινη και στο επόμενο λεπτό η Αθλέτικ έκανε το 3-0 με τον Ερέρα. Οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να μειώσουν στο 79' με τον Γκαμεϊρό.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Μικέλ Ρίκο (90'Μοράν), Σουσαέτα, Ερέρα, Μουνιαΐν (83'Ντε Μάρκος), Αντουρίθ (88'Τοκέρο).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Παρέχα, Φάσιο, Μορένο, Ντιόγκο, Καρίσο (65'Βιτόλο), Ιμπόρα, Τροχόφσκι (65'Ράκιτιτς), Γκαμεϊρό, Μπάκα (75'Χάιρο).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πραρτ

Τεράστιο διπλό και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Αλμερία μέσα στην έδρα της Εσπανιόλ (2-1) κι ελπίζει σε παραμονή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 42ο λεπτό με τον Στουάνι αλλά στο 49' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του ίδιου παίκτη κι έτσι η Αλμερία πίεσε και στο 69' ο Βέλεθ έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 72ο λεπτό ο Σούσο έφερε τούμπα το ματς και στις καθυστερήσεις η Εσπανιόλ έχασε και τον Χάβι Λόπεθ με κόκκινη.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Κολότο, Μορένο, Λόπεθ, Άλβαρεθ (67' Φουέντες), Σιμάο (56' Πίτσι), Σ¨αντσεθ, Ν.Λόπςθ, Γκαρθία, Στουάνι, Κόρδοβα (56' Άλεξ)

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Ντουμπαρμπιέ, Τορσιλιέρι, Ραφίτα, Βέλεθ (72' Ζονγκό), Τρουχίγιο, Κορόνοα, Αζεέζ (55' Σούσο), Βιδάλ (62' Σοριάνο), Όσκαρ Ντίασθ, Ρόδρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα