Ταφόπλακα με τεσσάρα για Κατάνια

15:30 27/4/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-35η ΑΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΤΖΕΝΟΑ: 1-1
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Στο 1-1 έμειναν Αταλάντα και Τζένοα και βολεύτηκαν και οι δύο.

Στο 12ο λεπτό το δυνατό σουτ του Μπερτολάτσι τράνταξε το δοκάρι της Αταλάντα ενώ στο 23' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Φετφατζιδη. Τελικά στο 27ο λεπτό ο Αντονέλι έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα και ο Ντε Τσέλιε με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Τζένοα.

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Πορτανόβα, ωστόσο ο Πέριν απέκρουσε την εκτέλεση του Ντένις και κράτησε το μηδέν. Στο

66ο λεπτό το σουτ του Μπεναλουάν σταμάτησε στο δοκάρι του Πέριν, ενώ στο 66' η κεφαλιά του Ντένις εξ επαφής, πέρασε μόλις άουτ. Τελικά στο 82ο λεπτό ο Πέριν απέκροσυε το σουτ του Στεντάρντο και στην επαναφορά ο Ντε Λούκα έκανε το 1-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπεναλουάν, Λουκίνι, Στεντάρντο, Ντελ Γκρόσο, Κιγκαρίνι, Μπαζέλι (85' Ραϊμόντι), Μιλιάτσιο (89' Μπετανκούρ), Μποναβεντούρα, Εστιγκαρίμπια (31' Ντε Λούκα), Ντένις

ΤΖΕΝΟΑ: Πέριν, Αντονίνι, Πορτανόβα, Μαρκέζε (64' Ντε Μάιο), Στουράρο, Μπερτολάτσι, Βρσάλικο, Ντε Τσέλιε (76' Γκαμπερίνι), Φετφατζίδης (53' Μπουρδίσο), Αντονέλι, Τζιλαρντίνο

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΚΙΕΒΟ: 2-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Σαμπντόρια επί της Κιέβο.

Στο 12ο λεπτό οι Οκάκα και Έντερ έκρυψαν την μπάλα, με την άμυνα της Κιέβο να κόβει την τελευταία στιγμή, ενώ στο 29' ο Αγκάτσι είπε όχι σε σουτ του Σανσόνε. Η Σαμπντόρια άγγιξε το γκολ στο 45ο λεπτό καθώς η κεφαλιά του Μουστάφι τράνταξε το δοκάρι της Κιέβο. Ωστόσο στο 66' ο Μουστάφι έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα ο Θερο να κάνει το 1-0 για την Κιέβο από την άσπρη βούλα,. Στο 69' το σουτ του Έντερ πέρασε ψηλά άουτ, αλλά στο 81' ο Έντερ έφερε στα ίσα το ματς. Τη νίκη στη Σαμπντόρια έδωσε ο Σοριάνο με γκολ στις καθυστερήσεις.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Φιορίλο, Παλόμπο (69' Φορναζιέ), Γκασταλντέλο, Ρεγκίνι, Μουστάφι, Ντε Σιλβέστρι, Σοριάνο, Κρστίσιτς (78' Ρενάν), Οκάκα, Έντερ, Σανσόνε (64' Γκαμπιαντίνι).

ΚΙΕΒΟ: Αγκάτσι, Σέζαρ, Νταϊνέλι, Σάρδο, Φρέι (90+1' Μπερναρντίνι), Γκουαράντε (81' Στόιαν), Ριγκόνι, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Ομπίνα (67' Λαζάρεβιτς), Θερό.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΠΑΡΜΑ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Έσωσε ουσιαστικά την κατηγορία η Κάλιαρι που κέρδισε με 1-0 την Πάρμα.

Η Κάλιαρι μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό ο Έρικσον μπήκε στην περιοχή από αριστερά και προσπάθησε να πλασάρει τον Μιράντε στην κλειστή του γωνία, αλλά ο κίπερ της Πάρμα βρήκε λίγο την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι και κόρνερ. Στο 21ο λεπτό ο Σιλβέστρι είπε όχι στο σουτ του Κασάνο, ο οποίος στο 31' αστόχησε από καλή θέση και τελικά στο 35' η Κάλιαρι άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Πινίγια.

Στο 51ο λεπτό ο Σιλβέστρι απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Άκουα και στο 52' ο Φελίπε της Πάρμα είδε απ' ευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 60ο λεπτό ο Μπιαμπιανί έχασε μεγάλη ευκαιρία, όπως και ο Σάου στο επόμενο λεπτό, ενώ στο 80' ο Σιλβέτσρι είπε όχι σε σουτ του Αμάουρι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σιλβέστρι, Πιζάνο (72' Περικό), Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ, Κόντι, Ντεσένα, Έρικσον, Πινίγια (90+1' Λόι), Σάου (79' Κόσου), Ιμπραΐμι.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Γκόμπι (68' Μολινάρο), Κασάνι, Λουκαρέλι, Φελίπε, Γκαργκάνο (74' Σκελότο), Παρόλο, Άκουα, Κασάνο, Παλαντίνο (55' Αμάουρι), Μπιαμπιανί.

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΛΑΤΣΙΟ: 0-2
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Μεγάλο διπλό με 2-0 πέτυχε η Λάτσιο κόντρα στη Λιβόρνο και ουσιαστικά την υποβίβασε.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Μάουρι, ενώ στο 10 το σουτ του Σιλιγκάρντι, έξυσε τα δοκάρι της Λάτσιο. Στο 14ο λεπτό ο Μπερίσα είπε όχι σε κοντινή κεφαλιά του Μπιαγκιάντι και στ 15' ο Λούλιτς έβγαλε τη σέντρα, από αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι από πολύ πλάγια ο Μάουρι πλάσαρε τον Μπάρντι στην κλειστή του γωνία για το 1-0. Στο 25ο λεπτό ο Μπερίσα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκρέκο, ενώ στο 39' ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Μπίλια.

Στο 50ο λεπτό η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι και ο Καντρέβα από τα 11 μέτρα έκανε το 2-0, ενώ στο 60' ο Μπάρντι απέκρουσε όμορφα το σουτ του Κεϊτά. Στο 73ο λεπτό ο Μπάρντι απέκρουσε το σουτ του Καντρέβα.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Καστελίνι (63' Πιτσίνι), Ρινάουντο, Μεσμπά, Βαλεντίνι (79' Μπρούτσι), Έμερσον, Μπιαγκιάντι, Ντάνκαν, Γκρέκο (54' Μπελφοντίλ), Παουλίνιο, Σιλιγκάρντι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Σιανί, Τσάνα, Μάουρι, Λεντέσμα, Μπίλια, Περεϊρίνια, Καντρέβα (81' Άντερσον), Λούλιτς, Ονάζι (71' Γκονζάλες), Κεϊτά (88' Περέα).

ΤΟΡΙΝΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-0
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Αγώνα δρόμου να προλάβει το Europa League κάνει η Τορίνο που κέρδισε με 2-0 την Ουντινέζε κι ελπίζει.

Στ 13ο λεπτό το σουτ του Ιμόμπιλε έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 15' ο Ελ Καντουρί έκανε όμορφη κίνηση στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ για την Τορίνο. Στο 24' ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Φερνάντες και στο 30' ο Τσέρτσι αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 43' ο Μπαντού έκοψε σωτήρια τον Ελ Καντουρί.

Στο 50' και στο 52' τα σουτ των Ιμόμπιλε και Τσέρτσι πέρασαν λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Ταχτσίδη στο 54' και τελικά στο 56' ο Ιμόμπιλε με όμορφο σουτ έκανε το 2-0 για την Τορίνο.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μορέτι, Μπόβο, Νταρμιάν, Γκλικ, Μαξίμοβιτς, Βίβες (34' Ταχτσίδης), Ελ Καντουρί (79' Γκάτσι), Τσέρτσι, Κούρτιτς, Ιμόμπιλε (71' Μετζιορίνι)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκούφετ, Ντανίλο, Ερτό, Σίλβα, Μπούμπνιτς, Πίντζι, Περέιρα, Μπαντού (45' Ζιελίνσκι), Άλαν (85' Γεμπντά), Φερνάντες (54' Μπάστα), Μουριέλ.

ΒΕΡΟΝΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ: 4-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Την ταφόπλακα έβαλε η Βερόνα στην Κατάνια, καθώς τη νίκησε με 4-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Λούκα Τόνι. Μάλιστα στο 28ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 ενώ στο 45' ο Μαρκίνιο τριπλασίασε τα γκολ της Βερόνα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 74ο λεπτό ο Ταλέμπ.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μόρας, Μέρκς, Αλμπερτάτσι, Πίλουντ, Ντοναντέλ, Σάλα, Μαρκίνιο (64' Γιάνκοβιτς)μ Χάλφρεντσον, Τόνι (76' Κάκια), Ιτούρμπε (37' Ταλέμπ)

ΚΑΤΑΝΙΑ: Φριζόν, Σπόλι (81' 46' Γκιομπέρ), Μονζόν (81' Μπιράγκι), Περούτσι, Ρολίν, Πλασίλ, Μπαριέντος, Λόντι, Λέτο, Ρινάουντο, Μπεργκέσιο (66' Καρούζο)

Keywords
Τυχαία Θέματα