Ανατροπή με σπρώξιμο και Βραζιλία… (VIDEO)

23:56 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΜΠΑΡΑΖ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ

ΓΑΛΛΙΑ- ΟΥΚΡΑΝΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Σταντ ντε Φρανς

Επική ανατροπή για τη Γαλλία που μπορεί να έχασε με 2-0 στην Ουκρανία, αλλά απόψε επικράτησε με 3-0 και πήρε την πρόκριση,. Παράπονα για τη διαιτησία από τους Ουκρανούς.

Στο 8ο λεπτό μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά ο Πογκμπά έπιασε την κεφαλιά αλλά

η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 10' ο Βαλμπουενά έκανε όμορφη σέντρα αλλά και πάλι η κεφαλιά του Μπενζεμά δεν βρήκε στόχο. Τελικά στο 22ο λεπτό ο Πιατόφ απέκρουσε το σουτ του Ριμπερί αλλά ο Σακό ήρθε από πίσω κι έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πιατόφ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Πογκμπά μέσα από την περιοχή, όπως έκανε και στο 31' σε σουτ του Βαλμπουενά. Η πίεση των «τρικολόρ» έφερε καρπούς στο 34', καθώς ο Καμπάιγ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε Ουκρανούς και στον Βαλμπουενά και στρώθηκε στον Μπενζεμά που ήταν φανερά οφσάιντ και ο άσος της Ρεάλ πλάσαρε τον Πιατόφ

Με την έναρξη της επανάληψης τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Ουκρανία, καθώς αποβλήθηκε ο Κασερίντι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά στο 49' το σουτ του Μπεζούς έξυσε το δοκάρι του Γιορίς. Στο 58ο λεπτό ο Ριμπερί έδωσε για τον Μπεζεμά ο οποίος στα όρια της περιοχής είχε χώρο και χρόνο αλλά αστόχησε, αλλά στο 72' ήρθε και το 3-0 για τους Γάλλους. Ο Πιατόφ απέκρουσε το σουτ του Εβρά και η μπάλα στρώθηκε στον Σακό που σούταρε ξανά και η μπάλα και με τη βοήθεια του Γκούσεφ κατέληξε στα δίχτυα της Ουκρανίας. Στο 80' ο Ριμπερί απέφυγε όμορφα δύο αντιπάλους αλλά αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 86' η κεφαλιά του Ζιρού εξ επαφής δεν βρήκε στόχο.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ντεμπισί (78' Σανιά), Εβρά, Βαράν, Σακό, Καμπάιγ, Ριμπερί, Βαλμπουενά, Ματουϊντί, Πογκμπά, Μπενζεμά (82' Μπενζεμά)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιατόφ, Κασερίντι, Σεβτσούκ, Μάντζιουκ, Γιαρμολένκο, Ρακίτσκι, Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Μπεζούς (65' Γκούσεφ), Ζοζούλια (76' Σελέζνιοφ), Εντμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα