Στο τελευταίο λεπτό έσωσε τον βαθμό

18:07 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-Νέα Σαλαμίνα: 2-0
(Μυτίδης 10', Τόμας 74')

Στο τρίτο «σκαλοπάτι» του βαθμολογικού πίνακα, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει το πρόγραμμα της αγωνιστικής αφού η Ομόνοια που έχει δύο βαθμούς λιγότερους παίζει αύριο, ανέβηκε η ΑΕΚ, μετά τη νίκη της με 2-0 σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας στο ΓΣΖ για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μυτίδης και Τομάς σε 10' και 74'

αντίστοιχα ήταν οι σκόρερ των «κιτρινοπράσινων», που διεύρυναν το αήττητο σερί που «τρέχουν» στα έξι παιχνίδια και ανέβασαν τη συγκομιδή τους στους 15 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ερμή και τρεις λιγότερους από τον δεύτερο Απόλλωνα που παίζει αύριο απέναντι στην Ομόνοια.

Τρίτη σερί ήττα για τους «ερυθρόλευκους» της Αμμοχώστου, που έμειναν στην όγδοη θέση του πίνακα με 11 βαθμούς.

Αγία Νάπα-ΑΕΛ: 1-1
(Μάρτσεφ 88'-Ιονίτα 90+3')

Νέα απώλεια βαθμών για την ΑΕΛ που έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Αγία Νάπα εκτός έδρας. Η ομάδα της Λεμεσού είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια και δημιούργησε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες, όμως βρήκε απέναντι της τον πολύ καλό Αθανασίου.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστικό τέλος αφού στο 87' η Αγία Νάπα άνοιξε το σκορ με τον Μάρτσεφ, όμως η ΑΕΛ δεν τα έβαλε κάτω και έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ιονίτα. Αυτή είναι η 4η φετινή ισοπαλία της ΑΕΛ, που μετράει ακόμα 3 νίκες και 2 ήττες ενώ έφτασε τους 12 βαθμούς. Η Αγία Νάπα πήγε στους 6 βαθμούς και ανέβηκε στην 10η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα