Σούμποτιτς: Δείξαμε τις δυνατότητές μας

18:27 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο διεθνής αμυντικός των νταμπλούχων Γερμανίας, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα έμαθε μετά την περσινή περιπέτεια και τον οδυνηρό αποκλεισμό, έμαθε από τα λάθη της και φέτος έχει παρουσιαστεί με περισσότερη σοβαρότητα κι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.
«Πέρυσι κάναμε μια προσπάθεια στην διοργάνωση μετά από χρόνια, όμως δεν είχαμε την ανάλογη τύχη για να προκριθούμε από ένα σχετικά εύκολο όμιλο. Φέτος όμως η τύχη είναι με το μέρος μας και έχουμε μάθει από τα λάθη μας.

Όπως δείξαμε και στις δύο αναμετρήσεις με την Σαχτάρ, έχουμε αποκτήσει και σχετική εμπειρία, ώστε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες και το καταφέραμε σε πολλές περιπτώσεις. Γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού της και δεν έπρεπε να της επιτρέψουμε να αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της, κάτι το οποίο καταφέραμε στο έπακρο. Παρόλο που είμαστε μικρή σε ηλικία ομάδα, δείξαμε σε όλο τον κόσμο τις δυνατότητες μας και το πόσο ικανοί είμαστε, ακόμα και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα