ΕΣΑΚΕ | Μπολάτογλου: "Η καλύτερη διαφήμιση του μπάσκετ"

Πολύ σημαντική κίνηση για την προώθηση του ελληνικού μπάσκετ, χαρακτήρισε την επιστροφή του Αll Star Game, o Θοδωρής Μπολάτογλου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη της Πάτρας.

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΠΚ, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θεωρεί πως η επιστροφή του θεσμού του All-Star Game ΟΠΑΠ

είναι μια πολύ σημαντική κίνηση και πρόκειται για τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαφήμισης του ελληνικού πρωταθλήματος, που παρ' όλα τα προβλήματα της εποχής, παραμένει ανταγωνιστικό, παραγωγικό και ενδιαφέρον.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το All-Star Game ΟΠΑΠ γίνεται στην περιφέρεια και συγκεκριμένα σε μια πόλη που έχει δείξει εμπράκτως την αγάπη της για το μπάσκετ.

Το κοινό της Πάτρας θα έχει τη δυνατότητα να δει τους καλύτερους της Basket League ΟΠΑΠ σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες.

Οι προπονητές που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλήματος θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διαφημίσουν το αγαπημένο μας άθλημα και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο και τους τηλεθεατές.

Παράλληλα ο ΣΕΠΚ στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών του θα συνδιοργανώσει με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ Τοπικό Σεμινάριο το Σάββατο 9/3 στην πόλη της Πάτρας με τη συμμετοχή των προπονητών Τάκη Πετρόπουλου, Θανάση Παπαχατζή και Γιάννη Χριστόπουλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα