Το «ευχαριστώ» της ΟΧΕ για τον τελικό

18:07 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΟΧΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο να διεξαχθεί ομαλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο 31ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στο να διεξαχθεί ομαλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο 31ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα, τον Δήμο Κέρκυρας και τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου Κερκυραίων και τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Πανδή, την διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαίακα Κέρκυρας, τον Πρόεδρο του κ. Σπύρο Κουλούρη, καθώς και τον επί σειρά ετών προπονητή κ. Νίκο Πέρρο για την αμέριστη στήριξη του.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Αρχηγό Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και τον Διευθυντή της κ. Σπύρο Μαρτίνη, καθώς και σε όλους τους Επιτελείς, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Άνδρες και Γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ, που ήταν στα μέτρα πρόληψης, τάξης και ασφάλειας και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα