Σόου Νεϊμάρ και Μπαλοτέλι

23:24 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ- ΒΡΑΖΙΛΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Stade de Genève

Είναι σταρ και το απέδειξαν... Νεϊμάρ και Μπαλοτέλι έλαμψαν στο φιλικό της Βραζιλίας με την Ιταλία που ήταν εντυπωσιακό κι έληξε ισόπαλο 2-2.

Στο 2ο λεπτό ο Σέζαρ είπε όχι σε σουτ του Τζιακερίνι, ενώ στο 4' ήταν η σειρά του Μπουφόν να σταματήσει τον Νεϊμάρ. Στο 6' ο Σέζαρ είπε όχι σε προσπάθεια του Μπαλοτέλι,

ο οποίος αστόχησε από καλή θέση στο 13'. Στο 20' ο Σέζαρ σταμάτησε την κεφαλιά του Μάτζιο, ενώ στο 33' η Βραζιλία πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Νεϊμάρ έβγαλε όμορφη σέντρα από αριστερά, ο Μάτζιο βρήκε λίγο την μπάλα και ο Φεντ με σουτ στην κίνηση στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-0. στο 38' ο Μπαλοτέλι δεν μπόρεσε πάλι να κερδίσει τον Σέζαρ, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Πίρλο έφυγε λίγο άουτ. κι αφού η Ιταλία δεν μπορούσε να σκοράρει το πλήρωσε στο 42'. Οι Βραζιλιάνοι έφυγαν στην κόντρα, ο Νεϊμάρ έβγαλε την κάθετη στον Όσκαρ ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Μπουφόν κι έκανε το 2-0. Η Ιταλία έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 44', καθώς μετά από γύρισμα του Μάτζιο, ο Ντάντε βρήκε λίγο την μπάλα και ανάγκασε τον Σέζαρ να πέσει και να διώξει με τα ακροδάχτυλα.

Ωστόσο στην επανάληψη οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυνατά και στο 54' μετά από κόρνερ, ο Ντε Ρόσι με κάτι σαν πλασέ έκανε το 2-1. και πριν προλάβει να αντιδράσει η Βραζιλία, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 57' με τρομερό σουτ του Μπαλοτέλι έξω από την περιοχή. Στο 68ο λεπτό ο Σέζαρ νίκησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τον Μπαλοτέλι, ενώ στο 73' η κεφαλιά του Μπονούτσι έφυγε λίγο άουτ. στο 79' το σουτ του Μπαλοτέλει κόντραρε στον Ντάντε, ενώ στο 85', το πλασέ του Ελ Σααραουί έφυγε μόλις άουτ.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μάτζιο, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο (79' Αντονέλι), Πίρλο (46' Τσέρτσι), Ντε Ρόσι, Μοντολίβο, Τζιακερίνι (72' Πόλι), Οσβάλντο (46' Ελ Σααραουί), Μπαλοτέλι (84' Τζιλαρντίνο)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέζαρ, Λουίς, Άλβες, Ντάντε Φιλίπε Λουίς, Φερνάντο, Ερνάνες (90+2' Λουίς Γκουστάβ0), Χουλκ (84' Ζεάν), Όσκαρ (62' Κακά), Φρεντ (74' Κόστα), Νεϊμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα