Η μακέτα του νέου γηπέδου και τα παιχνίδια του Καμίνη

Φήμες για μακέτα ενός «πρότζεκτ» που σκοπεύει να τρέξει ο Δήμος Αθηναίων και την οποία φέρεται πως θα παρουσιάσει ο Γιάννης Αλαφούζος τις προσεχείς ημέρες... Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aioniapistos.gr, κυκλοφορούν φήμες πως στα χέρια του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη υπάρχει μακέτα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, την οποία θα παρουσιάσει εντός των ερχόμενων ημερών ο Γιάννης Αλαφούζος.

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες ως πληροφορία στις τάξεις του Ερασιτέχνη, δίχως να μπορεί
να επιβεβαιώσει κανείς εάν ισχύει ή εάν πρόκειται για… ράδιο αρβύλα! Γι’ αυτό και το καταγράφουμε με μεγάλη επιφύλαξη.

(Το παρελθόν του Καμίνη δεν είναι για να τον εμπιστεύεσαι...)

Μέσω… καραμπόλας λέγεται ότι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έμαθαν ότι στα χέρια του Δήμου Αθηναίων και ειδικότερα του Δημάρχου Αθήνας Γιώργου Καμίνη βρίσκεται μακέτα με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο θα παρουσιαστεί τις προσεχείς ημέρες από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μάλιστα το γήπεδο θα κατασκευαστεί με χρηματοδότη τον Δήμο Αθηναίων, με τη βοήθεια του ΕΣΠΑ!!!

Δίχως να προσδιορίζεται πώς θα βρει ο Δήμος το ποσοστό των χρημάτων που του αναλογούν, με δεδομένο ότι τα ταμεία του είναι… άδεια.

Δίχως επίσης να προσδιορίζεται ποιο θα είναι το… ενοίκιο για την ΠΑΕ και εάν θα υπάρχουν εμπορικοί χώροι; Διότι άλλο είναι να πληρώνεις 500.000 ευρώ και άλλο... 3 εκατ. ευρώ!

Εάν ισχύει η πληροφορία και οι όροι είναι προς το συμφέρον του Παναθηναϊκού, σίγουρα μιλάμε για μια εξέλιξη απόλυτα θετική.

Άλλωστε όλοι οι Παναθηναϊκοί είναι υπέρ του νέου γηπέδου, μακριά από Βωβούς, Μπόμπολες και λοιπούς συγγενείς.

Εκτός και εάν στο Δήμο «παίζουν» για μια ακόμη φορά με το Τριφύλλι.

Άλλωστε ο Δήμος Αθηναίων ήταν αυτός που προσπάθησε πριν από έναν χρόνο περίπου να «τρέξει» το Προεδρικό Διάταγμα που ήταν σε βάρος του Ερασιτέχνη και που στο οποίο προβλέπονταν το γκρέμισμα της Λεωφόρου, δίχως να έχει κατασκευαστεί το γήπεδο του ποδοσφαίρου!

Το παράδοξο είναι ότι στον Ερασιτέχνη έμαθαν ότι στο πρότζεκτ που θέλει να «τρέξει» ο Δήμος δεν περιλαμβάνονται οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη! Δηλαδή του βασικού συντελεστή της Διπλής Ανάπλασης…

Εδώ είμαστε για να τσεκάρουμε κάθε πληροφορία
Keywords
Τυχαία Θέματα