Πάνε όλοι Κύπρο

23:07 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Κύπρος θα αποτελέσει το...προπονητικό καταφύγιο των Ελλήνων αθλητών, το επόμενο διάστημα. Στο σύνολο τους οι περισσότεροι αθλητές μας πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει των διοργανώσεων του ανοιχτού και στο πλαίσιο αυτό θα εκμεταλλευτούν την διακρατική συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών, που τους επιτρέπει να πραγματοποιούν προπονητικές συγκεντρώσεις το νησί.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα πάρουν το δρόμο για το νησί

της Αφροδίτης είναι ο Περικλής Ιακαβώκης, που θα αναχωρήσει στις 31 του μηνός μαζί με την προπονητήρια του Μαίρη Σωτηρακοπούλου και τους συναθλητές του Αγνή Δερβένη και Πέτρο Κυριακίδη. Την ίδια ημερομηνία θα ταξιδέψει για τον ίδιο προορισμό και ο πρωταθλητής των 200 μ. Λυκούργος Τσάκωνας, που για περίπου δύο εβδομάδες θα εκμεταλλευτεί τις καλές καιρικές συνθήκες του νησιού. Ο Κώστας Μπανιώτης «ξεμπερδεύει» σταδιακά με τον τραυματισμό στον αστράγαλο, από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκέτεμποργ και έτσι στην Κύπρο θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης.

Τις βάσεις για καλές εμφανίσεις στη θερινή σεζόν, θα βάλει στην Κύπρο και ο Κώστας Δουβαλίδης, αλλά και η Τόνια Στεργίου. Στο νησί θα γυμναστεί ακόμη το γκρουπ του Κώστα Ηλία με τους Μάκη Στεργιούλη και Εφη Θεοδώρου, της Ιωάννας Σιώμου με τις Τατιάνα Γκούσιν και Ελισάβετ Πεσιρίδου, αλλά και του Δημήτρη Τσιφτσόγλου με τους Γαλένη, Τσιώκο και Μπόφτση.

Keywords
Τυχαία Θέματα