Σόου Μήτρογλου στη Νέα Σμύρνη

19:21 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΘΑΝΟΣ (ΓΡΕΒΩΝΩΝ)

Με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου ο Ατρόμητος πέρασε από τη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και συνέχισε την υψηλή πορεία της στην διοργάνωση.

Ενώ οι Νεοσμυρνιώτες παρέμειναν χωρίς θετικό αποτέλεσμα τις τελευταίες αγωνιστικές, αν και έδειξαν στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης να μπορούν να φύγουν ακόμα και με την ισοπαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι διεκόπη αρκετές φορές, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών των γηπεδούχων, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του Γιώργου Δώνη

Το ματς

Αρκετά λάθη έγιναν κατά το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη. Και οι δύο ομάδες εμφάνισαν νευρικότητα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στην συνέχεια ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε μια ευκαιρία και κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός επιθετικός στο 29ο λεπτό μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, με την μπάλα να βρίσκει και στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη, ο οποίος έμεινε σαν άγαλμα. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε εκ νέου με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να κρατάει μέχρι και το ημίχρονο το υπέρ του 1-0.

Ίδια η εικόνα που επικράτησε και στην επανάληψη. Καμία ουσιαστική ευκαιρία δεν σημειώθηκε από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα ο ρυθμός να μην είναι και ο καλύτερος. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να αμύνονται σωστά. Έτσι όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και τώρα ο Μήτρογλου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και κέρδισε την κόντρα από τον Πιέρ, μπαίνοντας στην περιοχή και με ωραίο πλασέ από αριστερά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Εκεί που όλοι περίμεναν να μην υπάρξει κάτι διαφορετικό, το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τον Ντιμπαλά να μειώνει σε 1-2 με κεφαλιά στο 80ο λεπτό και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι να προσπαθούν να φέρουν το ματς στα ίσα. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε κι έτσι ο Ατρόμητος έφυγε με ένα σημαντικό διπλό.


Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κούρντι, Σιόβας, Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Ρόβας (68' Ντιμπαλά), Πιερ (90' Αμπντουλάγιεφ), Σάμαρης, Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος (81' Νάστος), Μπρίτο (72' Επστάιν), Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου, Ζουέλα (58' Ιγκλέσιας).

Keywords
Τυχαία Θέματα