Καθάρισε η Σίτι και περιμένει…

19:01 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.- ΜΠΟΛΤΟΝ: 2-0
Γήπεδο: Etihad
Η Σίτι έκανε το καθήκον της νικώντας με 2-0 την Μπολτον και περιμένει αύριο ένα δώρο από την Τότεναμ που υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Σίτι μπήκε αφηνιασμένη στο ματς και μόλις στο 2' ο Νασρί αστόχησε από καλή θέση ενώ στο 3' το σουτ του Μπαλοτέλι σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μποκγντάν απέκρουσε το πλασέ του Νασρί.
Οι «πολίτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 4ο λεπτό ο Μπαλοτέλι έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Η Σίτι

άνοιξε το σκορ τελικά στο 23ο λεπτό, με τον Κλισί να κάνει το σουτ, την μπάλα να βρίσκει και στον Στέινσον και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπογκντάν.
Στο 34ο λεπτό ο Χαρτ νίκησε σε τετ α τετ τον Ν'Γκονγκ, ενώ στο 45+1' ο Μπογκντάν έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Μάριο Μπαλοτέλι.
Η Σίτι είχε μεγάλη ευκαιρία στο 64ο λεπτό, καθώς το σουτ του Ντζέκο κόντραρε και στον Πράτλεί και σταμάτησε στο δοκάρι της Μπόλτον.
Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς στο 69ο λεπτό, καθώς ο Τζόνσον έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπαλοτέλι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα (19' Κ.Τουρέ), Κομπανί, Λέσκοτ, Κλίσι, Πιζάρο (62' Ντζέκο), Μπάρι, Τζόνσον, Γιάγια Τουρέ, Νασρί (84' Μίλνερ), Μπαλοτέλι
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπόγκνταν, Στέινσον, Νάιτ, Γουίτερ, Ρίκετς, Ρίο-Κόκερ, Ντέιβις, Ριμ, Πράτλεϊ (87' Μουάμπα), Μιγιαίτσι, Ν'Γκόγκ

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 0-2
Γήπεδο: JJB
Στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε η Σουόνσι που επικράτησε με 2-0 μέσα στην έδρα της Γουίγκαν.
Χωρίς μεγάλη φάση τα πρώτα 40 λεπτά με τη Γουίγκαν να έχει μόνο ένα καλό σουτ με τον Ντι Σαντό στο 24ο λεπτό και τη Σουόνσι από τη μεριά της να έχει μια θετική προσπάθεια με τον Σίγκουρσον στο 36'.
Τελικά οι «κύκνοι» έφτασαν στο γκολ στο 45+1', καθώς ο Σίγκουρσον με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Αλ Χαμπσί κι έκανε το 1-0.
Στο 49ο λεπτό ο Βορμ μπλόκαρε την κεφαλιά του Ντι Σαντό, αλλά στο 55ο λεπτό η Σουόνσι έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Σκόρερ και πάλι ο Σίγκουρσον με πανέμορφο χτύπημα φάουλ.
Η Σουόνσι έμεινε με 10 παίκτες στο 61ο λεπτό, καθώς ο Ντάιερ αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Αλκάρας, ΜακΚάρθι, Κάλντγουελ, Ντι Σάντο, Γκόμες, ΜακΆρθουρ (46' Ντιαμέ), Μπόις, Σάμον (46' Μόουσες), Μποσεζούρ, Φιγκερόα (68' Ρονταγιέγκα)
ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κόκερ, Μπρίτον, Γκρέιαμ (75' Μουρ), Σινκλέρ, Ντάιερ, Ράνγκελ, Άλαν, Σίγκουρσον (63' Τατέ)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΤΣΕΛΣΙ: 1-0
Γήπεδο: Χόθορνς
Ακόμη ένα στραπάτσο για την Τσέλσι που γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-0 μέσα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την 5η θέση.
Η Γουέστ Μπρομ είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 8' με τον Οντεμβίγκι να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Τσεχ να λέει όχι, ενώ στο 12' ο Μάτα δε βρήκε καλά την μπάλα από καλή θέση.
Στο 39ο λεπτό ο Εσιέν δοκίμασε τα πόδια του από μακριά με

Keywords
Τυχαία Θέματα